ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UNA NOVA FARSA

Veiem aquesta setmana el judici contra la Mesa del Parlament i la diputada Mireia Boya, es el tercer gran judici del procés, els quals hauriem de sumar la gran quantitat a petita escala que han passat i passaran encara.

Desprès dels nostres presos polítics, i la cúpula dels Mossos, ara toca la Mesa amb el gran delicte d’haver permés el debat i tramitació de lleis com la del Referèndum o Transició nacional de fons. Tots sabem que la sentència està escrita, son culpables i també que la performance habitual es simplement això una performance. De fet la primera vegada es podia entendre, però un cop comprovat el nivell judicial i les nul·les garanties dels processats amb una revenja orquestrada i boja dels aparells de l’Estat contra el procés català ja es fan estranyes.

Acompanyament dels partits fins l’entrada dels tractats com herois, argumentacions impecables de les defenses i testimonis, amanits amb les declaracions dels acusats amb diferents tàctiques, sentència sense cap base i indignació, protesta i compliment de la mateixa.

Sembla una broma macabra, però aquest es el bucle. En aquest cas, sabem que la Mesa esta formada per diversos membres i en aquest cas la Presidenta Forcadell que era un vot més s’ha jutjat apart i amb una condemna molt forta a la presó i la resta amb la mateixa responsabilitat amb multes i inhabilitacions de fons, en segon lloc una Mesa ha de donar pas al debat mentre les proposicions compleixin el reglament, no entrar en el fons de les mateixes, això en qualsevol Parlament democràtic es de Primer de Primària, però ja sabem que en un Estat que no ho es, això es tot un altra cosa.

Tots sabem que les raons els arguments estaran de la nostra part i la sentència de la part contrària, una mica com el procés, i en aquest cas el Parlament aprovant unes lleis que arribat el moment de la veritat no es van aplicar, i això si que hauria de ser delicte i res te a veure amb la Mesa del Parlament.

En definitiva una nova farsa de la Justícia espanyola en el seu camí implacable contra totes les parts del procés a Catalunya, que alhora donen joc amb aquest pel victimisme sense propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.