ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

REFERÈNDUM FINS L’INFINIT

Avui el President Torra en sessió parlamentària ha tornat a insistir amb la necessitat de convocar un nou referèndum que alhora serviria per la unitat tant oblidada els últims temps.

Realment, la falta d’idees es alarmant, un altre referèndum amb quina finalitat, de fet el més important es aplicar els resultats del mateix, cosa que ja sabem no es va fer el 2017, per tant quan un cop no has complert, és fa difícil tornar a creure en el mateix sense motius.

El problema no es fer un referèndum, aquest ja es va fer l’1 d’octubre del 2017 i tard i malament es va fer una Declaració d’independència en base als resultats del mateix sota la violència policial, el problema seria deixar a un costat la submissió absoluta a la repressió espanyola i aplicar la democràcia que un Parlament es va dotar amb les lleis aprovades i la societat validant el seu futur, per tant els que no van complir son els nostres representants i ara no ens poden demanar oblidar tot i tornar en forma de bucle.

Per altra banda, i deixant de banda els cinics que ens volen vendre un referèndum acordat amb l’Estat, tots sabem que un altre cop tornaria al mateix lloc on vam arribar, un cop d’Estat en forma de 155 i un allau de processos judicials d’un règim tant poc democràtic com l’espanyol.

Per tant, prou de marejar la perdiu i una societat que ho va donar tot per fer possible el que semblava impossible i ara no se li pot demanar la mateixa cosa sense cap garantia que el resultat serà respectat, de fet els primers en no respectar-lo van ser els nostres representants, i això encara es més dolorós.

No President, parlem clar a la ciutadania, a vostés els toca revertir el trist final del 2017 i posar les coses on toca, la societat no es preocupi que si te motius per creure amb això el seguirà, i cal tenir clar que amb Espanya no marxarem en pau, sinó que la tensió i la violència serà la resposta que haurem de suportar i vèncer, tots ho sabem i ho hem comprovat.

Jugar als referèndums fins l’infinit no val la pena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.