LA REVOLUCIÓ DEL CARRER

Ens trobem en un moment on els paranys de l’Estat i dels nostres propis partits han fet forat, i hem perdut més de 2 anys enfeinats i lliurant batalles paral·leles que no ens acosten a l’objectiu.

La repressió estatal ha tingut l’efecte de lluitar pels presos polítics, per recuperar misèries autonòmiques com a grans conquestes, defensar-se del sistema judicial i pervers espanyol i de pas els nostres partits a crear falsos relats amb dialegs imaginaris i companys de viatge més que dubtosos per la nostra causa tot en pos de recuperar l’autonomisme sense fre.

Ha estat així, i ara les eleccions parlamentàries son a l’horitzó i ens les vendran amb mil i un noms quan simplement son unes eleccions autonòmiques més d’unes institucions que mai havien estat tant degradades i que estan més aprop d’una simple gestoria que d’una institució nacional i efectiva. De fet no nego que es important la victòria en la seva suma independentista, nomes faltaria, ara bé, caldrà anar en compte com distribuim aquests vots per evitar aliances indesitjables que encara ens allunyarien més de l’objectiu, ja m’enteneu. Suposo que el mite de supera el 50% també serà un cavall de batalla, si es supera evidentment millor, però tampoc ens deixem enganyar, això no canviarà absolutament res pel que fa l’Estat espanyol i la mentida caurà pel seu propi pes.

La vertadera lluita amb permís de la pandèmia es al carrer, i l’organització de la societat civil te que tornar a superar els partits i arrossegar la seva mesquinesa cap a les posicions que el poble en la seva majoria vulgui, nomes així avançarem. Tampoc ens hem d’enganyar, com deia Toni Comin aquest cap de setmana s’ha de dir a la gent que la confrontació es inevitable i l’única via, no n’hi ha d’altra que sigui real i això te uns costos que hem d’estar disposats a provar. Aquesta es la via i la nova organització al voltant del President Puigdemont en podria ser una empenta.

Per altra banda organitzacions com Òmnium, crec que no ens fan cap favor amb campanyes contra la monarquia espanyola, no es la nostra guerra i no podem caure amb aquests paranys. La República espanyola tampoc ens deixaria utilitzar el dret a l’autodeterminació i per tant ara per ara no es el nostre problema, la República Catalana ja porta incorporat que els Borbons es converteixen en personatges del passat, res més.

La revolució al carrer transversal i valenta ha de ser la via, el demes es marejar la perdiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*