ACUSACIÓ SENSE VERGONYA

La Generalitat manté l’acusació contra dos joves detinguts en les protestes per la sentència del Procés a Girona sense cap vergonya.

De fet en demana una condemna de 3 anys i mig per llençar pedres contra una furgoneta dels Mossos i lesionar dos agents durant els disturbis en el marc de la protesta per la sentència contra els líders independentistes. Per la seva banda la Fiscalia augmenta fins 9 anys de presó i multes. De fet els perits han assenyalat que la pedra suposadament llençada fes la trajectòria que diuen els Mossos.

Cap de les dues lesions van requerir assistència mèdica i una no es va documentar aquella mateixa nit, sinó fins una declaració posterior que va apareixer aquesta agressió. En Benet Salellas, advocat defensor ja considera desproporcionat la petició de la Generalitat per lesions tant lleus ja que implicaria ingressar a la presó.

Es una mostra més de l’anomenat Govern efectiu o independentista, que en realitat i per la porta del darrera no perd oportunitat de condemnar dos joves independentistes evidentment enfadats per la cruel sentència del judici farsa i dona tota la credibilitat a una unitat dels Mossos que ja ha tingut bastants episodis polèmics. De fet com es diu els dubtes son més que raonables tant per les proves tècniques pericials com per tractar-se d’unes lesions tant lleus que ni tant sols van necessitar de cures mèdiques i alguna com he dit va apareixen no aquella nit, sinó posteriorment el que semblaria més una revenja que un altra cosa.

La Generalitat però segueix el doble joc de donar anims a la gent per la protesta i semblar que es troba al seu costat i per altra utilitzar les forces policials per reprimir les legitimes protestes i molts cops violentar-les sense remei. Es un joc cinic i miserable que defineix molt bé les tàctiques dels nostres partits realment i com s’han convertit en un element coactiu més del 155 sense miraments, segurament l’efectivitat de que es parlava es devia referir amb això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*