TOLERÀNCIA ZERO

La ratificació per part de l’Eurocambra dels nostres 3 diputats: Puigdemont, Comin i Junqueras, que ja apareixen en la web del mateix i son esperats com qualsevol altra escollit el proper dia 13 en la sessió de la cambra.

Això pèr un Estat membre nomes hauria de ser una resposta, en el cas dels exiliats deixar de fer el ridícul amb les euroordres i en el cas de Junqueras el seu alliberament i nul·litat del procés judicial posterior tal com mana el Tribunal Superior Europeu.

Espanya, no tant sols no fa això de moment, sinó que el Tribunal Suprem encara no ha pres la decisió, i les parts com la Fiscalia fan cas omís, i l’advocacia de l’Estat ho defensa parcialment, dret a assistir al ple i posterior retorn a la presó. Per si fos poc aquest organ d’arrels feixistes com la JEC que es creu per damunt del be i del mal, ordena la seva inhabilitació com eurodiputat i deixa en un no res les més elementals normes democràtiques, els Tribunals superiors europeus que lògicament son també els espanyols i els drets dels votants i de l’Eurocambra.

En definitiva, un xoc, anava dir de legitimitats, però no es així, nomes hi ha una legitimitat i tots els Estats membres l’han de complir, sense alternatives. Si el dia 13 Junqueras no es a la sessió parlamentària i amb la nul·litat d’un judici que mai es podia dur a terme per la seva immunitat hi haurà un frau monumental que entenc la Unió Europea no pot tolerar.

Fins aquí hem arribat, si fa els ulls clucs, el poc prestigi i seriositat que se li suposa definitivament haurà passat al cubell de les escombraries sense remei.

Tolerància zero amb el feixisme, ja està be la broma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*