ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA COMÈDIA APROP DEL FINAL

La comèdia de la negociació per la investidura de Sanchez entre PSOE i ERC està aprop del seu final.De fet la posició de l’advocacia de l’Estat servirà per vendre aquest fum sense sentit i aquesta burla a la societat catalana, sobretot aquella que fa, ha fet i farà mans i manigues per arribar a la nostra República.

Un informe que es presentarà com un mèrit, i un gest, quan simplement diu el que seria normal, complir amb les resolucions judicials que venen des d’Europa com no pot ser d’altra manera. Repeteixo no es cap gest i ni tant sols va una mica més enllà demanant la nul·litat de la sentencia, cosa lògica si es diu que gaudia d’immunitat i no podia ser jutjat seria obvi anul·lar el procediment a partir d’aquí i demanar a la cambra europea el suplicatori per poder jutjar-lo. Ni tant sols això.

Fum i més fum, pel que fa a les condicions dels republicans, crec que els presos seguiran a la presó, la repressió seguirà com fins ara, la taula negociadora no inclou el dret a l’autodeterminació i si el fum de millors competències autonòmiques que per cert mai arribaran, i ni tant sols el dèficit fiscal sembla que mai serà debatut i molt menys abonat. Aquesta es la taula de la vergonya i el mal negoci per Catalunya que ERC es a punt de permetre per benefici únicament partidista, una autèntica vergonya sense nom que posa la cirereta a tota la sèrie d’enganys del procés i que la societat suposadament ha d’acceptar sense més.

Les victòries judicials a Europa, la mobilització de la gent, la bona gent d’aquest país pot quedar amb res per una Generalitat totalment nul·la per avançar cap al final, i uns partits ja preocupats exclusivament del pastís autonomista de Catalunya i posar un embolcall que faci oblidar tota aquesta cursa cap un objectiu plenament democràtic i que un Estat que rebutja la democràcia, i que ha utilitzat la nul·la separació de poders, la repressió, la violència i tot el que ha calgut per evitar la democràcia i que ara amb la col·laboració catalana sembla ho validarà com si tal cosa.

Una comèdia que si es acceptada com si res a Catalunya, demostrarà que tot era fum, i sobretot una prova del cotò per entitats com l’ANC que amb el seu posicionament i fets pot quedar en un no res.

La comèdia aprop del final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.