ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

NO ES NO

Els presos polítics de Junts per Catalunya demanen abstenció amb la votació per la investidura de Pedro Sanchez, i això sembla una petició en sentit contrari al procés que vivim.

El Govern de Pedro Sanchez ha dit mil i un cops que no parlarà d’autodeterminació ni res semblant amb les forces catalanes, no ha bellugat un dit perquè la seva advocacia demani absolució pels presos polítics al no haver-se demostrat cap delicte, ha exercit un cordó sanitari amb les forces independentistes catalanes a Madrid, ha repetit que mantindria el control financer a la Generalitat, o sigui una continuació del 155 sense fi. Com sabem es una de les forces del 155 i veiem com per exemple el seu ministre ultra Borrell ara intentarà tancar delegacions catalanes obertes recentment al món i així podriem seguir fins a l’infinit.

Això es el PSOE, i els presos en demanen abstenció per facilitar investidura del seu presidenciable, cosa que ja van fer un cop a canvi de res i ara amb totes les mostres de repressió i duresa, diria odi contra Catalunya a la taula volen tornar a repetir.

Francament, costa molt d’entendre aquesta manera de fer. No es diu la veritat, es continua demanant diàleg on no n’hi ha, es continua demanant referèndums que mai s’acceptaran i en definitiva es continua el qui dia passa any empeny esperant una sentència que tots sabem dura,i a damunt posem l’altra galta. Crec que ja seria hora que el poble aixeques la veu i digues prou a tant d’engany i farsa dels nostres partits i exigir la veritat i el full de ruta real que volen aplicar sense embuts per no continuar manipulant una societat que ja sembla molt desorientada pel que veu.

Com deia aquell,no es no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.