ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CINISME D’ICETA

El líder socialista català ens diu que l’independentisme no accepta que tenim un problema dins de Catalunya. Està orgullós dels pactes transversals als Ajuntaments i critica l’actuació del President Torra per evitar a Santa Coloma de Farners un pacte de Junts pel Cat i PSC. Parla de primer acords a Catalunya i desprès el diàleg amb Espanya.

Cal molt de cinisme per fer aquestes afirmacions, aquest mantra dels seus companys unionistes sobre el problema intern de Catalunya es una mentida que repetint mil i un cops volen que quedi en la nostra memòria. Quan una part tant important d’un poble reclama un afer, en aquest cas la independència del país, la democràcia ha de donar sortida en forma de vot i decisió de la gent que lògicament com qualsevol tema dona dues opinions, positiva i negativa i la perdedora simplement ha d’acceptar la majoritària, això no es diu problema intern, es diu democràcia. Altra cosa son els interessos de l’Estat representants pels seus partits com els d’Iceta amb una posició molt concreta i que deixa la gent sense els seus drets per cert.

Els pactes transversals poden ser molt bons, però els pactes entre les forces del 155 i avaladores de la repressió i contra els drets del poble en el context on ens trobem no son de rebut amb les forces que precisament van ser agredides per intentar complir amb el seu mandat electoral donant la paraula al poble. Es a dir posar en el mateix sac els botxins i les victimes no es normal.

Respecte el diàleg, es deu referir al del seu partit, inexistent i amb el mantra de no parlar precisament del tema i si de solucions que ningú ha demanat.

Per tant el cinisme d’Iceta segueix al màxim i no sembla que la tàctica hagi de canviar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.