ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA REALITAT DEL FEIXISME ESTRUCTURAL

Escoltant la Fiscalia i part acusatoria del Judici Farsa, conjuntament amb la resolució dels Tribunals aturant l’exhumació de Franco del Valle de los Caidos, s’arriba a la conclusió que el feixisme es un sistema estructural amb diferents formes per subsistir com en el cas de l’Estat.

Una rebel·lió normativa ens diuent entre altres perles, tota una sublevació per alterar l’ordre constitucional, una violència sense límits guiada pels líders independentistes, i una utilització de les institucions pels seus fins. Proves tant esfereidores com un tuit de Carme Forcadell “El dia 1 a votar sense por” o el matons del carrer en les persones de Jordi Sanchez i Jordi Cuixart. No segueixo per no repetir coses increibles que pensavem mai escoltariem per justificar un relat fantàstic que malauradament enviarà unes persones innocents a una condemna dura i severa com exemple. Curiosament una rebel·lió que més enllà de les paraules no tenia res preparat, ni control del territori, ni estructures d’Estat, ni com vam acabar veien cap intenció de complir amb les lleis aprovades al Parlament en base als resultats de l’1 d’octubre i posterior Declaració. De fet l’esperpent es tant gros que els autèntics violents que van saltar totes les normes com a mínim d’una civilització normal, actuant com a mers instrument d’un Estat impositiu i sense respecte a la ciutadania, les forces policials son les víctimes i els pobres votants els agressors ferotges.

Aquesta comparació em recorda a l’altre tema d’ahir on el Tribunal atura la sortida de Franco del seu lloc, i on llegim la resolució on no es anomenat Dictador ni un sol cop i per si fos poc el seu periode de Cap d’Estat el situen el 1936, o sigui en periode de República i validant com no podia ser d’altra manera que era la victima i tots els reprimits i enterrats als vorals de les carreteres els agressors. La història es repeteix sense fre i l’Estat es un especialista en convertir els botxins amb víctimes i les víctimes en botxins. Un clàssic.

Desprès d’això uns seguiran venen que volen ampliar la base com si això fos cabdal i altres seguiran amb el discurs de fer República cada dia, dos conceptes que no volen dir res, i on la realitat del feixisme estructural hi passa pel damunt sense oposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.