ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL JUNQUERISME DE TARDÀ

Aquella famosa frase de “El Junquerisme es amor”, ara torna amb Tardà i deixar que Margall i Colau sumin amb el dret a decidir com a nexe i les polítiques socials per bandera. La frase es naif i no hi ha dubte que explica moltes coses.

Aquest esforç que dediquen a desvirtuar el mandat de l’1 d’octubre i fer-lo entrar en l’oblit no hi ha dubte que fa forat. Si el punt de trobada per acumular poder ha de ser tornar al dret a decidir i a un pas d’un nou Estatut, gairebé podem seguir enrere i reclamar com el 78 llibertat, amnistia i Estatut d’autonomia, un lema per la propera diada estil retro. Aquest amor a base de renunciar als mandats populars no hi ha dubte no porta a res més que la situació on estem on els partits lluiten per una hegemonia autonomica naturalment.

Fer República, penjar pancartes al balcó oficial, enxamplar bases i altres fets que escoltem cada dia no fan res més que confirmar l’allunyament dels partits de la ciutadania.

A l’altre costat ja ens arriba que la Fiscalia mantindrá la rebel·lió com a provada en el Judici Farsa, es curiós provar una cosa que no ha estat acreditada en cap moment i que ara mateix en les proves documentals mostren com la violència nomes va ser per part de l’actuació policial, mai per la societat catalana. Tant fa, la sentència malauradament es escrita i la repressió ha causat el seu efecte devastador amb la divisió independentista i ara l’exemple amb els presos polítics per futures generacions. Un PSOE agafant el regnat de la falsa moderació espanyola sense bellugar un dit en el judici, assumint els 155 que calgui i sense cap diàleg més enllà de la brama sense base que dins la sagrada Constitució tot i fora res.

Aquesta es la situació, on tant sols l’exili actua amb uns mínims de llibertat fora de control. Al Principat la lluita entre partits i la substitució de paraules claus com independència son el resultat de l’opressió sense límit. El Junquerisme de Tardà no es la solució, enxamplar la base hauria de voler dir més gent dacord amb els teus objectius, no diluir aquests per ser més gent, la diferència es gran i el frau també.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.