ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

VOLAR PONTS

El Parlament ha dit no a la plaça d’Iceta com a senador, pas previ al seu nomenament com a president de la cambra, i veiem com els representants socialistes mostren la seva autèntica cara amb furia i aquesta no va massa lluny de la que mostren els Populars per posar un exemple.

La vicepresidenta Calvo parla de conseqüèncis jurídiques en mode amenaça i de missatge de legalitat, respete i entesa. Eva Granados pe part del PSC en el ple parla de fer volar ponts i nul respecte a les minories.

Cinisme i feixisme pel broc gros. La mentalitat colonial sempre surt a la llum i en aquest cas es un gran exemple de com el simple anunci de Pedro Sanchez sobre la designació d’Iceta sense parlar amb el Parlament, tràmit necessàri, ho donaven per assumit sense més. Ens parlen ja d’amenaces jurídiques, cosa que estan molt acostumats i segurament poden fer i desfer, però no ho farn pel conducte reglamentari. El Parlament ha de dessignar els senadors en una votació on com marca la democràcia pot ser si o no. Parlen de legalitat i respecte, però nomes de les nostres forces cap a Madrid i no pas a l’inreves.

De fet, amb la farsa judicial amb els presos polítics, la persecució sense precedents a l’independentisme i la repressió sense límits que patim amb la total col·laboració de l’Estat i partits els ponts evidentment ja no existeixen i parlar de nul respecte a les minories es francament cínic, ja que ells son els primers que han dinamitat tots els ponts democràtics i han perseguit nomes un objectiu. L’eliminació de l’independentisme amb constants actes antidemocràtics per part de l’aparell judicial i la Junta Electoral sense precedents en un Estat de la Unió Europea.

Ara pretenen cortesia que en el seu llenguatge vol dir submissió sense límits. Iceta ha tastat la seva propia medicina i la conseqüència de fer volar tots els ponts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.