ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

OPERACIÓ PUIGDEMONT

La decisió de la Junta Electoral Central de vetar a les llistes per les Europees al President Puigdemont, conjuntament amb Comin i Ponsatí, evidentment no te res de jurídic i si tot de polític i un objectiu ben clar de culminar la liquidació de la revolta catalana.

Crec que aquest entramat d’un Estat sense escrúpols ni caràcter democràtic per acabar i passar pàgina del procés te un escull en el President Puigdemont que evidentment volen eliminar políticament amb aquestes decisions. Juridicament no hi ha tema, quan un altre membre del Govern exiliat, en Lluis Puig va poder presentar-se a les eleccions de diumenge sense entrebancs i ara en el mateix cas els hi posen tots. Alhora i pels seus drets censals, el President va rebre la seva tarjeta censal per les espanyoles a la seva residència amb normalitat i al mateix temps els seus drets polítics i com a ciutadà son intactes tant personalment com amb la seva resposta judicial on cada cop que ha estat requerit s’ha presentat a les instàncies judicials que han resolt inclosa la petició de tornada espanyola rebutjada dos cops pels motius que el jutge espanyol demanava i concedida per coses menors que Espanya va rebutjar de fer efectiva.

Per tant nomes hi ha motius polítics d’un altre organ com la JEC deslegitimat com la Justícia espanyola en general. Un organ que hauria de ser neutral i de caràcter tècnic i que s’ha convertit en una nova arma política espantola sense miraments, prohibint debats, expressions a les televisions públiques o símbols en edificis públics com en la millor de les dictadures.

Crec que aquest objectiu a gran escala amb la repressió total com a punta de llança ha provocat el fre del procés democràtic, la divisió independentista, la submissió del Parlament català, i on nomes una peça queda fora l’abast, el President legítim, que volen silenciar i condemnar a l’oblit, alhora que afavoreixen el triomb d’Esquerra a Catalunya per culminar la jugada i l’avortament democràtic del procés cap a la independència legitima de Catalunya.

Aquesta marginació ja va començar amb la negativa de la Mesa del Parlament a investir el President legítim i a continuat amb les negatives a candidatures conjuntes i si a actuar de manera autonòmica en benefici de partit, de fet ara hem vist la tèbia reacció davant aquest fet gravissim.

Els ciutadans però encara tenim el poder del vot, i aquest el podem fer servir a Europa amb consciència i pensant més amb l’objectiu i molt menys en els partits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.