ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LES MENTIDES INDIGNANTS

Ja tenim la campanya espanyola en marxa i em criden l’atenció dues propostes dels nostres principals partits. Per part d’Esquerra proposaran a Madrid un Referèndum sobre la monarquia i per part de Junts per Catalunya proposaran un salari mínim català.

Crec que el grau d’indignació no fa més que començar i hauria de servir per veure la conveniència d’anar a votar a les eleccions a Madrid en base a mentides sense sentit, bé si, de molt sentit per aquells que amb la boca plena asseguren uns grans sous durant 4 anys amb quatre proclames i donant l’esquena per cert a l’1 d’octubre i el mandat democràtic de la gent catalana de bona fe.

Per part d’Esquerra veiem en el programa que recuperen un cop més i sense vergonya la petició de Referéndum acordat, un mantra impossible i que es l’excusa perfecte per viure 4 anys més del sou públic i de pas amb total falta de respecte per la ciutadania, ja que implicitament queda dit que el dia 1 d’octubre va ser una festa infantil en forma de gran engany a la població adulta catalana, per si això no fos poc ho uneixen a un Referéndum sobre la Monarquia espanyola que res te a veure amb el desig de República Catalana, i si amb les ganes i la mentalitat autonomista de tornar a un passat polític que segur enyoren disfressat això si de proclames a l’Estat propi, una presa de pel de grans proporcions.

A l’altre costat Junts per Cat reclama un salari mínim català, no hi ha dubte que una proposta lloable en un context autonòmic normal, i on el major nivell de vida del territori exigeix unes prestacions més altes. Nomes hi ha un problema, que això es incompatible amb el mandat democràtic d’independència, o una cosa o l’altra. Les dues en un mateix pack no son possibles. Apart podríem discutir que la proposta es electoralista ja que Espanya mai acceptarà aquesta mesura a Catalunya, i qui ho fes possible seria el seu suicidi política a l’Estat on tots sabem el paper que hi tenim reservat. Pregunte a Cayo Lara i els que paguen el PER i segur que us en fa cinc cèntims.

Per tant, demanaria que ja que malauradament volen seguir presents a Madrid, intentin no burlar-se més del poble que no s’ho mereix.

Son les mentides indigants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.