ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA INDEPENDÈNCIA O CONVIVÈNCIA

Aquest cap de setmana, Pedro Sanchez ho ha tornat a dir, no hi haurà independència, ni dret a l’autodeterminació, ni referèndum. Catalunya te un problema de convivència i no d’independència. Apart reafirma el control financer a la Generalitat com si res.

Aquesta es la consigna del partit que ens diu que el votem per evitar un pacte de la dreta extrema amb Populars, Ciudadanos i VOX que directament parlen obertament d’aplicar l’Article 155 perpetu a Catalunya, tancar TV3 i pràcticament deixar l’autogovern en un no res, si es que algun cop ha estat alguna cosa més que simbolisme. Deixan de banda les formes, no veig diferències substancials. Son els quatre partits del 155, ho hem de recordar un cop i un altre, no respecten els drets més elementals d’una democràcia, com es el vot de la gent. Practiquen la imposició per no afrontar problemes polítics amb política i si amb repressió i aplicant tot el poder i estructures de l’Estat contra Catalunya.

En Sanchez apart ens diu quin es el problema intentant obviar el problema real català un cop i un altre com si la població fos estúpida i ens diu ben clar que per la força no decidirem el nostre futur i que el decidiran ells per nosaltres com si fossim menors d’edat. Segurament per aquest concepte es reafirmen en el control dels diners de la Generalitat, que a la pràctica es com seguir aplicant el 155 per la porta del darrera.

La proposta d’Iceta amb el 65% aviat ha estat rebatuda i tirada a les escombraries sense fre. No hi ha democràcia i tots en son culpables per igual. Elements per votar cap ni un. De fet i com diu el president espanyol el problema es de convivència, precisament amb aquesta estructura espanyola i un tarannà colonial que ja no lliga amb l’época on ens trobem i que no te cap intenció de canviar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.