MISERABLES SENSE PIETAT

La sessió d’ahir del Judici va ser especialment sagnant pel que fa a la mentida dels testimonis i com ser un instrument de l’Estat per justificar un relat que nomes existeix en l’odi i la revenja d’un mateix Estat que crec per molts i cada cop més, mai més tornarà a ser nostre.

Millo i De los Cobos van fer un recital miserable de mentides, mesquinesa i cinisme fent el seu paper per començar a justificar una sentència que malauradament sembla escrita.

Escoltar aquests personatges parlar de la violència de la ciutadania contra les forces policials, fairy inclos, una acció exquisida dels mateixos cossos com es va escoltar ahir a la sala, un atac furibund als Mossos i especialment al Major Trapero, ja preparant la seva futura sentència. Negant els ferits del dia 1 i posant els ferits policials com a victimes. La fredor que ens explicaven on les persones eren el de menys i quedaven molt per sota de l’objectiu d’avortar el referèndum sigui com sigui. Tot un desgavell democràtic i de falta d’humanitat total.

Cal dir que tots coneixem les accions miserables de Millo com a Virrei a Catalunya, ahir també vam veure com un simpatitzant del cop d’estat del 23 F com De los Cobos, com si d’un automata es tractés ens tractava com simple carn humana que es podia sacrificar i vexar en benefici de la sagrada unitat espanyola i de la interpretació contradictòria dels autos judicials.

Aquestes son les clavegueres d’un Estat corrupte i inquisidor que no te el més mínim respecte pels seus ciutadans i que hauria de provocar que com a mínim per dignitat la ciutadania catalana, independentista o no es separi d’aquest Estat irreversiblement com no hauria de ser d’altra manera.

Escoltant Millo i De los Cobos, veiem uns miserables sense pietat que no haurien de representar a ningú més que a ells mateixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*