POPULISME I NACIONALISME

Realment escoltar la cap de Ciudadanos, Ines Arrimadas dient que el discurs del President Torra i de VOX es semblant i criticar el nacionalisme i populisme, alhora criticar a Sanchez per haver tardat tant a reconèixer a Guaido a Veneçuela i obviar els seus pactes a Andalusia es tot tant llastimós i patètic que no es veu al límit on poden arribar.

Es trist aquest cinisme d’una ultra nacionalista espanyola sense cap respecte als valors democràtics i a la gent omplir-se la boca de segons que. Encara que ho vulgui amagar,ella governa a Andalusia amb el suport del feixisme de VOX i això es un fet. Comparar aquest feixisme retrograd amb els valors i mandats democràtics de la ciutadania i voler complir-los per part dels seus representants per damunt de lleis evidentment no tenen res a veure.

Criticar a Sanchez per haver tardat massa a reconèixer un titella dels Estats Units i lobbys internacionals per espoliar el petroli veneçolà i la seva riquesa natural impunement per damunt de la mateixa ciutadania d’aquell Estat es reconèixer la nul·la democràcia espanyola i un cinisme esfereidor per posar cullerada amb assumptes internacionals i propis d’un Estat on no hi te cap dret i alhora desatendre el problema polític català dins el seu Estat negant el dret a l’autodeterminació i avalant la repressió com a sistema sense cap gest, cap. Ahir em sabut com no han deixat entrar res groc a la presó madrilenya on son els nostres ostatges en el summum de la malaltia que pateixen i la xenofòbia que els guia.

Aquesta obra teatral que ens volen vendre no fa res més que mostrar amb cruesa un Estat que mai ha superat la Dictadura i la imposició i on tot forma part del mateix sistema podrit i de manipulació amb la ciutadania sense excepcions entre els partits. Donar lliçons des d’aquest punt de partida a l’exterior ja es de traca i alhora mostra el pa que es dona a nivell mundial on els lobbys, el poder controla i belluga els fils d’un sistema creat per controlar a la població que es l’últim actor i el menys protagonista, quan hauria de ser l’actor principal.

Populisme i nacionalisme pel broc gros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*