ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UN MÓN NORMAL

Quan en Garcia Albiol reclama gent normal a TV3, es que tenim un greu problema, sobretot amb irresponsables com aquests vulguen representar a algú que no siguin ells mateixos.

Al mateix temps aquest cap de setmana tenim un telefon de l’odi en marxa a Catalunya, per suposats delictes contra Espanya i la seva cultura, per suposat res a dir sobre els insults i menyspreus constants a Catalunya que tenen barra lliure des de qualsevol indret. També tenim en Miquel Iceta acomiadant al President Puigdemont i el seu Govern per haver fet malament la seva feina amb el suport explicit de gent tant ultra com l’actriu Rosa Maria Sarda que ha arribat a tornar la Creu de Sant Jordi concedida, un clar exemple d’autoodi malaltís sense remei. La Junta electoral posa el seu granet de sorra fent retirar la pancarta de l’Ajuntament de Barcelona per reclamar la Llibertat dels presos polítics i alhora prohibeix portar els llacets grocs als membres escollits a les meses electorals en nom de la neutralitat. Per reblar el clau la proposta de votació per formar part de la Unió Europea del President ha trobat la desqualificació del tripartit unionista com a resposta.

Anem a pams, el telefon del cinisme forma part de la imposició d’un relat on els botxins son victimes i on el relat virtual vol apartar el real obviant la catalanofobia existent i l’insult gratuït per posar davant l’anecdota en sentit contrari, quin fàstic. Iceta, un autèntic supervivent de la política sense escrúpols per criticar Junts pel Sí i formar un poti poti amb les restes d’Unió i el socialisme que encara queda, i acomiadar gent per complir el seu programa electoral, quant el seu partit dona ple suport al cop d’Estat espanyol amb el 155 i per tant ha perdut el més mínim respecte per l’autogovern català i per la societat que hauria de representar, no hi ha dubte que aquests vividors del règim com la Sardà no representen el sentit majoritari de la societat catalana. Pel que fa a la Junta Electoral, demanar llibertat per presos polítics amb pancartes o d’activistes civils amb llacets forma part de la defensa dels drets humans, i aquests son de tots i res a veure amb cap opció política, potser ho haurien de tenir clar.

Pel que fa a la proposta de votació per la UE, nomes els que tenen problemes amb els règims democràtics i amb el respecte a la ciutadania tenen por a les urnes, i aquestes tampoc son una excepció.

En un món o país normal, tot això seria impensable i el respecte democràtic i sobretot a la gent seria el primer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.