ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS CLICKS I LA SOLUCIÓ NO INDEPENDENTISTA

Aquest cap de setmana hem viscut un altre demostració de la força de la gent en forma de gran manifestació, organitzada en un temps record i on la emotivitat pels presos polítics i les imatges impactants van tornar a dir al món que estem vius i sabem el que volem per damunt d’organitzacions i partits polítics.

De totes maneres, dues imatges també em criden l’atenció. A L’exposició de clicks de playmobil d’Amposta, un diorama amb la representació d’una manifestació demanant llibertat pels presos polítics va crear tanta polèmica que finalment l’organització la va retirar. Realment aquest intent ridícul i barroer d’amagar la realitat i presentar una de paral·lela com a valida, arribant fins aquests nivells de manca de democràcia i manipulació a la societat que no ens porta res de bo, i sobretot critica a l’organització per cedir a un xantatge ridícul per unes imatges com moltes altres reals i que no ha de fer por ensenyar. Desprès ens acusen d’adoctrinament, i veiem ben clar com un es oficial i amb tot el suport i altre es atacat sense pietat pels sistema.

Les declaracions del President Puigdemont, dient que una solució diferent a la independència seria possible en un diàleg amb l’Estat, no les trobo encertades, es presenta la pregunta com independència o mort, i crec que aquests termes no son correctes. Aquesta reclamació l’ha demanada el poble i ja estat validada en referèndum, en eleccions en forma de programa electoral i al carrer durant els últims 7 anys fins arribar a la Declaració al Parlament, ara no es pot pactar altra cosa que no sigui això, seria un frau a la ciutadania que no ens mereixem.

Tanmateix, un cop passat el proper divendres on s’han de presentar les llistes electorals i el fil d’esperança de la llista unitària arribi al final del seu recorregut, els partits independentistes ens han d’explicar que participant en aquestes eleccions il·legitimes simplement son per validar altre cop el referèndum aquest cop amb uns comicis amb totes les garanties i que es restituira el Govern legitim i es seguirà a partir on ho vam deixar abans del Cop d’Estat estatal sense embuts. Altra cosa seria validar el 155 i començar un periode il·legal autonòmic que evidentment seria un frau a la societat catalana.

En definitiva, la gent va tornar a demostrar que esta per damunt del seus representants i ara espera d’aquests la mateixa fidelitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.