ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PRESOS POLÍTICS

La repressió espanyola arriba a una cruïlla on ja podem dir clarament, que això es el més semblant a una Dictadura, i que el famós estat de dret no es res més que una excusa amb barra lliure per validar un sistema corrupte sense separació de poders i al servei dels de sempre.

La jutgessa, per cert condecorada pel Ministre de l’Interior ha fet cas d’unes peticions d’altres temps de la Fiscalia i ha enviat a presó a Jordi Sanchez i Jordi Cuixart amb un informe delirant, on es tergiversen els fets dels dies 20 i 21, i es converteix unes mobilitzacions pacífiques com les que s’han fet durant els últims 7 anys amb reunions que impedien les actuacions de la justícia i donaven via lliure a la violència.

Entenc que han traspassat totes les línies vermelles existents i es la resposta a l’oferta sincera de diàleg del President Puigdemont. Presos polítics en el 2017 i en un Estat de la Unió Europea fa dir que si la Unió Europea no intervé queda ja deslegitimada i mai més es pot presentar com un espai de protecció de la democràcia i els drets humans.

Veure les reaccions espanyoles polítiques i els seus mitjans fan fàstic. Han perdut el nord i s’han tret la careta per acabar amb un problema polític per la via que utilitzaria qualsevol dictadura. No hi ha separació de poders, de fet ja s’havia filtrat que hi hauria detencions aquests dilluns, i les consignes son acabar amb qualsevol indici de democràcia o respecte a la ciutadania catalana.

Davant aquests fets gravissim, tota la solidaritat als Jordis, i començar a pensar en aixecar la suspensió de la Declaració d’Independència i la petició com veiem en el video a la Unió Europea perquè d’una vegada per totes posi a cadascú al seu lloc. Ja no es un afer intern, ni d’independència, es estar al costat de la democràcia i els drets fonamentals o donar barra lliure als hereus del franquisme i els seus metodes del passat.

  1. Totalment d’acord amb el seu escrit.
    Respecte al vídeo, tinc els meus “peròs”.

    “Ja no es un afer intern, ni d’independència, es estar al costat de la democràcia i els drets fonamentals o donar barra lliure als hereus del franquisme i els seus metodes del passat”. Certament, la UE mourà un dit quan pugui treure un benefici [principalment econòic]de la seva actuació. l’Estat espanyol sempre ha estat el mateix: totalitarisme que es veu reflectit en no tenir el mínim de respecte envers qui surti de la ‘normalitat’ decretada per una majòria (i quan és ‘necessari’, amb una minòria colpista) totalment embrutida per una mentalitat servil. Els mètodes de la democràcia espanyola són els mateixos que s’han utilitzat en les dictadures espanyoles… és la genética espanyola. I per malmetre aquesta realitat seria necessària l’activació de la epigenètica, però per activar-la seria necessària una voluntat ara per ara inexistent.

    Atentament

    1. Certament es així. Europa crec no mourà un dit fins que els seus interessos li aconsellin i fins que nosaltres ens validem davant el món. Respecte els metodes espanyols no han canviat mai. Es graduen depenent de la intensitat del problema.
      Salutacions
      Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.