ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

IMPUNITAT TOTAL

El dia que s’ensorra el món i tot es un cop d’Estat simplement per exercir la democràcia, en Pedro J. Ramirez parla amb tota normalitat de la guerra bruta dirigida per Soraya i Moragas contra el procés català, per suposat no passa res i ningú fa cap escarafall. Les clavegueres son l’alternativa al referèndum que tothom ho tingui clar.

Els periodistes de la Moncloa

per Salvador Cot
“Jorge Moragas és qui està movent els fils; mitjans de comunicació, serveis policials, etcètera, per intentar presentar els fets de manera nociva per al separatisme”. La frase és de Pedro J. Ramírez i no pas en privat, sinó davant dels micròfons d’esRadio, l’emissora de Federico Jiménez Losantos. No és una sorpresa, naturalment, però encara crida l’atenció la naturalitat amb què les elits madrilenyes fiquen dins del mateix sac a policies i periodistes, tots ells a les ordres dels lampistes del clavegueram de la Moncloa.

Els policies i els periodistes, quan compleixen honestament amb les seves obligacions, són dos dels estaments que asseguren una societat lliure, democràtica, segura i amb criteri. Però quan se’n barregen les funcions, quan tant se val policia com periodista perquè tots plegats treballen a les ordres del govern, és aleshores que els interessos de l’Estat se situen jeràrquicament per sobre dels de la democràcia que, al capdavall, són els dels ciutadans.

Pedro J.Ramírez comenta, tranquil•lament, que el cap de gabinet de Mariano Rajoy dirigeix les agressions coordinades dels diaris i els cossos policials contra el Govern català. I no passa res. Per això tanta gent anirà a votar l’U d’Octubre, l’única manera de deslliurar aquesta societat dels policies i els periodistes de la Moncloa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.