ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

RESPIREM PROFUNDAMENT

Demà ja es Nadal, segurament aquesta nit alguns ja ho celebreu, i segurament son dies per prendre un respir, intentar fer una petita desconnexió, paraula que segur que ens sona, i gaudir amb els amics, la familia, parlar distesament, somiar els nous reptes pel proper anys tant personals com col·lectius i no entrar en una obsessió malaltissa per les misèries que cada dia sentim dels nostres representants que sembla cada cop menys ens representen.

La situació es complicada, i amb aquest context veiem com surt el pitjor de cada partit, intentant aprofitar la situació en benefici propi i deixant arraconat els desitjos de la societat catalana que sembla no va amb ells. Declaracions i més declaracions que ens deixen astorats. Ahir mateix sentiem en Joan Coscubiela explicant que el procés independentista estava incinerat i demanant abraçar una nova majoria pel referèndum. Caldria recordar-li dins la mentalitat espanyola del personatge, que les eleccions catalanes no van ser el 20 D, sinó el 27 S, una dada que ha de respectar. Per altra banda no confondre les dues eleccions amb comportaments electorals diferents i sobretot, si la seva opció es minoritaria a Madrid, es posicionarà en un sentit o altra, o seguirem divagant per no abordar el tema pels segles dels segles.

Aquests dies veiem com alguns sectors per retirar una persona i esborrar un partit son capaços de malmetre un esforç extraordinari que la gent del carrer ha fet sense pensar en res més que no sigui el futur del nostre poble. Esperem que l’esperit nadalenc envaeixi els cors de tots aquests sectors i finalment tots junts amb respecte posem aquest país on es mereix.

Respirem profundament i com diu el poeta “tot esta per fer, i tot es possible”

Bones festes a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.