UN CAMP NOU ESTELAT

http://youtu.be/K9Ac23VA2k0

La resposta a la UEFA i les seves decisions retallant el dret d’expressió de l’afició del Barça, gràcies a les entitats sobiranistes i els propis socis ha estat contundent. Feia estupefacció veure l’enviat de la UEFA vingut de Suecia per gravar amb una camara els esdeveniments en el segle on ens trobem. Donava la sensació de fer una cosa prohibida o mal feta, per una afició modèlica amb comportament i que ha dit prou a un organisme a la deriva, tacat per la corrupció i amb clara influència espanyola per barrejar ells si la política, els sentiments i l’esport.

Un nou mirall per tot el món de com fem les coses aquí, pacificament i reflectint el desig i sentiment d’un poble que simplement vol exercir com a tal. Ara caldria esperar un cop més que els nostres partits en prenguin nota per arribar a un acord de Govern com els ha validat la població per arribar a aquest objectiu suprem per damunt de les tàctiques mediocres partidistes i de personatges interessats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*