RESPECTE AL PARLAMENT

Els grups Ciudadanos, PSC i PP estan demostrant per damunt de tot una falta de respecte absoluta a la cambra parlamentaria per la qual han estat escollits, i de passada per les opcions escollides democràticament per la societat catalana per representar-los. Una vergonya impropia de partits ja adults i democràtics al no acceptar uns resultats ja definitius i un programa avalat per la ciutadania i que de cap manera poden intentar aturar el seu debat i votació posterior.

La responsabilitat brilla per la seva absència, i una rabia absurda per no voler admetre la realitat catalana i que s’ha vist atrapada en la seva propia mentida que han creat, s’ha apoderat dels partits abans esmentats. Chacon acusant Carme Forcadell de posar en perill la democràcia i trepitjar els drets fonamentals, Arrimadas cridant als quatre vents que s’atropellen els drets dels ciutadans i es vulneren les normatives o Albiol en un to molt baix acusant de xuleria i jo més com a resposta, quan sap que ells estan abusant d’un filibusterisme polític per endarrerir un debat amb una cambra parlamentaria. Tots ells amenaçant portar al recurs d’ampara la decisió de la Junta de Portaveus.

Realment la crispació s’ha apoderat dels partits que ara veuen sembla amb sorpresa quines son les majories a la cambra i el pes real que la ciutadania ha donat a cadascu. Es el dolent de creure una propia mentida absurda de tergiversació dels resultats electorals. La Declaració acordada per Junts pel Sí i CUP no es cap sorpresa. Es la primera pedra del procés ja anunciat durant la campanya. Aquest histerisme no pot portar a manipular la cambra i provocar vergonya aliena a la ciutadania que representen. Primer intentant endarrerir el debat esgotant els límits per formar grup per part Popular, i ara acusant de mil i una coses a la Presidenta per desbloquejar aquesta situació. De fet ja hi ha precedents del mateix cas el 2006 i el 2010 sense cap queixa, per tant la demagògia no hauria de triomfar entre els nostres representants.

La cambra catalana mereix un respecte que no pot ser el mateix que te Ines Arrimadas amb l’himne català , per molta rabia que li faci. Evidentment les normatives de la cambra no es poden saltar per objectius polítics, però aquest no es el cas. Els nostres representants han estat escollits per debatre totes les resolucions, mocions i lleis, intentar aportar el que cadascú cregui convenient i votar en conseqüéncia amb una majoria guanyadora i una minoria perdedora. Es la llei de la democràcia i no podem tolerar que això intenti ser deslegitimat.

El següent pas que visualitzo, es la votació a cambra i la imatge d’alguns grups com ja hem vist la passada legislatura abandonant els seus escons. Això es el Parlament i es la seu de la sobirania catalana, per tant estiguin a l’alçada de la representació que els han atorgat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*