ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SON IGUALS: NO EN FEU CAS

El nerviosisme de la caverna espanyola va augmentant proporcionalment als dies que queden pel 27S. Podem veure diferents exemples en totes les formes de fer possibles, però amb el mateix objectiu. Rajoy ens diu que molta gent no va anar a la Meridiana i aplaudeix al TC i la seu últim atac, ara tocava la Hisenda Catalana, Chacon ens diu que la utilització de les forces armades seria l’última opció i evidentment no ho descarta i Pablo Iglesias que intenta dividir la societat catalana pel seu origen demostrant que no te ni idea del que es la societat catalana.

Realment son diverses cares de la mateixa moneda, el president espanyol fa gala de la seva miopia política com sempre, ignora els milers i milers de persones que per quart any surten al carrer amb un somriure a la boca i amb un moviment sense precedents a Europa i imagina la gent que no hi anat, pensant que tots, absolutament tots en son contraris, tota una paranoia. Al mateix temps aplaudeix al TC que intenta obstaculitzar la Hisenda catalana i de pas un impost més de la Generalitat en aquest cas audiovisual i que servia per ajudar amb aquesta indústria amb un petit impost a aquestes grans empreses, que apart son protegides per l’Estat en detriment de la societat.

La Carme Chacon fa molt temps que la seva manera d’actuar i el seu discurs son iguals que els Populars, això és una constatació. El que es més greu es el seu poc o nul caràcter democràtic acceptant la possibilitat de l’ùs de la força per evitar que una societat pugui expressar la seva decisió amb la força del vot. Realment la inhabilitació per qualsevol càrrec públic en un Estat democràtic normal hauria de ser immediata. Desgraciadament a l’Estat espanyol podrà seguir utilitzant els seus altaveus mediatics per expressar la seva xenofòbia contra Catalunya i la democràcia més elemental.

En Pablo Iglesias demostra dia a dia no conèixer res de Catalunya, i repeteix com va dir el President Mas un discurs que el signaria el mateix Aznar, pretén dividir la societat catalana pel seu orígen, amb un intent barroer de frenar el procés, però encara no ha entés que la societat catalana es un sol poble vingui don vingui i parli la llengua que parli. De fet demostra que cap canvi al govern estatal garanteix cap canvi de política respecte al procés català, i això dona tots els elements per veure que no hi haurà oferta possible i segurament el desenllaç pot ser més ràpid del que ens pensem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.