ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

QUAN DIREM PROU

En aquests últimes hores, dos fets més han sacsejat la campanya electoral i ens tornen a posar a prova davant aquestes claveguers de l’Estat que no aturen la seva croada contra Catalunya La Junta Electoral Central i a petició de Sociedad Civil Catalana ha ordenat la retirada d’estelades dels espais públics ja que vulnera la neutralitat política en la campanya electoral. Per altra banda els Mossos han denunciat al CNP que hauria avortat una operació antigihadista del cos català amb una filtració per evitar un èxit de la policia catalana jugant impunement amb la vida de la ciutadania.

Aquest tot s’hi val comença en aquest cas pels 323 municipis denunciats per posar en els seus edificis públics l’Estelada, amb un precedent perillós, ja que la mobilització prevista a la Meridiana per la Diada coincideix amb el primer dia de campanya electoral. Encara més greu, ja que la vida de les persones sempre es més important. El seguiment dels Mossos a una xarxa jihadista es va veure vigilada per membres de la Policia espanyola que van alertar a la cel·lula gihadista avortant una operació que podia significar un éxit pel nostre cos policial. Tot això amb el Ministre Fernandez Diaz sempre explicant la coordinació total entre cossos, i que ara ha sentenciat ” la lluita antiterrorista i la política antiterrorista no es poden deixar en mans dels que no tenen el més mínim sentit d’Estat”, en referència als Mossos.

La pregunta es fins quan hem de seguir jugant amb les seves cartes marcades i les seves regles de joc. Quan direm prou. El joc brut de l’Estat no s’atura i a mesura s’acosti el 27S i posteriorment seguirà en augment. Per tant cal plantar-se i començar a exercir la sobirania, mai podrem ser un Estat independent seguint les regles marcades per l’Estat, i això cal tenir-ho clar i exercir-ho. Que una associació amb rerefons foscos, membres vinculats o simpatitzants de règims anteriors i declaracions profundament antidemocràtiques com SCC sigui suficient per tal que la Junta Electoral espanyola coarti la llibertat d’expressió de posar una bandera encara que no sigui oficial, es molt mala senyal. Aquella bandera no ès allà per capritx de ningú, hi oneja per la voluntat popular expressada a travès dels seus representants i això es la democràcia. Apart obre la porta per intentar prohibir la mobilització de la Meridiana pels mateixos motius, cosa que evidentment no podem permetre. La segona part ja es totalment un escàndol de grans proporcions, la policia espanyola boicotejant la catalana jugant amb elements molt perillosos i la seguretat ciutadana es d’una mesquinesa ofensiva fora de tot dubte. Suficient per exigir la dimissió de Fernandez Diaz i la seva obsessió malaltissa digne d’altres règims, encara que segur no passarà res.

En el regne del tot s’hi val per aturar el procés independentista, serem capaços de dir prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.