ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FALLIDA DEMOCRÀTICA

El Fiscal General de l’Estat Torres Dulce ha presentat la dimissió, ens diu per motius personals, però el cert es que la querella ordenada directament pel Govern espanyol contra el President Mas i dos consellers per haver-se atrevit a votar el 9 N ha estat la gota que ha fet vessar el got. Per altra banda Ana Mato, la ministra implicada en el cas Gurtel ja ha rebut el premi pel seu frau, vicepresidenta primera de la Comissió de Cooperació Internacional.

Son dos bons exemples per explicar la fallida democràtica de l’Estat espanyol. En Torres Dulce ha marxat jo diria per dignitat, el que va començar amb promeses d’independència a la Justícia, cosa que no es cap mèrit en un Estat democràtic, ha acabat amb una manipulació barroera per part del Govern Popular, per si no fos prou 13 jutges del Tribunal Suprem critiquen les interferències del Ministre de l’Interior Jorge Fernandez Diaz, expert en anar contra el procés català de qualsevol manera.

Aquesta justícia es la que ens diuen ha de lluitar contra la corrupció, totalment dirigida pel poder executiu, amb el qual la separació de poders no existeix, i on no es tracten tots els casos per igual. Els catalans son amplificats i altres tant greus com per exemple els EROS a Andalusia passen molt més de puntetes. Processos interminables i que en el cas del 9 N van ser anunciats i dictats pel Govern espanyol abans de ser efectius. Tota una vergonya d’un sistema totalment podrit.

Per la seva banda Ana Mato, 3 setmanes després de dimitir del càrrec de Ministra de Sanitat esquitxada pel cas Gurtel, ara ja te el seu premi amb el vot nomes del seu partit i un generos sou a càrrec de tots els contribuents. Per suposat ella no comparteix les critiques de l’oposició i una nova vergonya s’apodera d’un Estat on el sistema ha fet fallida, i es la societat del tot s’hi val sense cap control ni just ni democràtic.

Encara hi ha que dubta sobre si marxar o quedar-se, encara que nomes sigui per higiene ja seria un gran motiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.