ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SER COLPISTA TE PREMI

Aquest estat que tant ens recorda que respecta les lleis i defensa la democràcia, per això vol impedir que els ciutadans catalans votin el dia 9 de novembre, suposo que paradoxes de la vida.

Per donar més pistes del seu gran tarannà democràtic, veiem el Ministre de l’Interior ascendeix a Coronel a Antonio Tejero Diaz, recordo fill del Colpista Tejero, i cessat en el seu temps per celebrar a la seva caserna el 33 aniversari del cop d’Estat del 23 F.
Ara segons recull el BOE ha estat ocupant satisfactòriament les seves funcions, i apart ho justifica per necessitats del servei.

Cal dir que aquest personatge va organitzar una paella a la seva caserna convidant el seu pare i altres implicats en el cop d’Estat, inclòs algun condemnat pels fets, o d’altres detestables personatges com el torturador franquista Antonio Gonzalez Pacheco. La seva substitució no va ser per infracció disciplinària per celebrar un cop d’Estat, sinó per pèrdua de confiança, la qual cosa va permetre deixar sense efecte la seva sanció.

El Ministre Fernandez Diaz un cop més demostra les seves preferències i un personatge que en qualsevol estat mínimament democràtic hagués estat expulsat del cos militar, crec que no es pot defensar el feixisme dins una democràcia, a l’Estat espanyol te premi, i el seu càstig anterior ni tant sols era una infracció.

Aquest es el tarannà d’una democràcia que fa aigues per tot arreu i que en el seu interior guarda sorpreses ràncies com aquesta que els inhabilita per donar cap tipus de lliçó democràtica a ningú, i ens posa en la cruïlla de triar entre aquest tipus d’Estat i un nou Estat modern i amb profund respecte per la societat i la democràcia. No cal dir que la decisió es clara i cap Tribunal podrà impedir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.