ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PSC: CONTRADICCIÓ I DESAPARICIÓ

Sense categoria
Aquesta setmana, tenim en el dia 16 un altre dia clau pel procès democràtic del poble de Catalunya pel dret a decidir el seu futur. Es votarà la via escollida per fer possible la consulta per l’Article 150.2 de la Constitució i el traspàs d’aquesta competència per fer-la viable. Els 4 partits favorables i amb l’acord per la data i la pregunta sota el braç busquen també el suport socialista que sorprenentment defensa una legalitat i acords que el seu mateix partit nega constantment, i ara tampoc donarà suport a la legalitat vigent. Tot un embolic que Pere Navarro ha enrocat amb la tria per la foto al costat de Populars i Ciudadanos, i el que es més greu contra la possibilitat de que la societat catalana exerceixi el seu dret a decidir.

Aquest grup parlamentari es trenca sense remei ja que tot hi sabent que ni el seu partit a Madrid ni els Populars donaran el braç a tòrcer per fer possible exercir la democràcia, segueixen defensant un acord impossible, i ara ni tant sols accepten demanar dins la legalitat espanyola una via per fer possible el referèndum. Saben que Espanya mai vol negociar res i sap molt d’imposició, de fet les paraules del Ministre de l’Interior desprès de la gran manifestació a Bilbao, dient que ni una ni moltes mobilitzacions per massives que siguin faran variar la seva postura dona idea del que parlem.

De fet i segons la premsa, sembla que es parla d’expulsions als diputats que no segueixin la consigna de la direcció del partit, totalment supeditada a Madrid i havent renunciat al dret a decidir. Es la fi d’un partit superat per la democràcia i posats als nivells que sempre han exhibit altres partits en aquest aspecte. Es el moment que es visualitzi la disconformitat dels membres que no vulguin validar  aquesta deriva cap a la renuncia com a formació en benefici de la sucursalitat absoluta a Madrid, i el que es més greu caure en constants contradiccions per defensar el que no es defensable com es per vies estrictament legals demanar simplement votar en una democràcia, independentment de l’opció escollida, totes legitimes, això no es de rebut.

En Pere Navarro passarà a la historia per aquesta desfeta i aquest posicionament contra la mateixa voluntat de decidir de la mateixa societat que representa. Ningú els ha impedit exercir el seu dret a decidir i pel que es veu ja ho han fet, traint la mateixa democràcia sense vergonya. 

  1. TOTHOM ES LLIURE DE SUICIDARSE AL GUST…….A MES MES,SI EL SEU SOMNI DE FUTUR ES ACABAR DE SUB-SECRETARI,EN QUALSEVOL MINISTERI,QUAN GUANYI EL PSOE..DONCS VAN BE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.