ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CLAM D’UN POBLE

Sense categoria
Crec que val la pena veure el tradicional Concert de Sant Esteve al Palau de la Música i el clam final amb el Cant de la Senyera que dona fe de les intencions d’un poble que vol viure en llibertat i que no va contra ningú, simplement a favor nostre sense distincions i amb un full de ruta que el 2014 ha de fer arribar al final.

  1. El President Mas ha assistit al Concert d’enguany  i ha quedat visiblement  impressionat quan amb el Cant de la Senyera han aparegut de nou les estelades. Era una premonició i els patriotes -jovent i gent gran- que han brandat les estelades han fet un gran favor a la causa de la nostra Independència tal com ja ho van fer l’any passat.


    Però el President autonòmic català encara no està a l’alçada del seu Poble al que hauria de capitanejar, ningú com ell des de la seva posició privilegiada pot fer tan en favor de Catalunya. Però Mas, encara es queda a la vora del camí veient passar els catalans lúcids, decidits i valents. Quan, el President català, es decidirà a abandonar la seva falsa equidistància amb la suada excusa de que ell és el President de tots els catalans?

    Tal vegada, Àlex Salmond, no és el President de tots els escocesos?

    Per assolir la Independència -el més gran valor de tota nació que es preuï de ser-ne- tots els pobles necessiten un President compromès com ningú, el més compromès de tots els ciutadans!

    Arreu, a Israel, a Palestina, a Escòcia, arreu el President va el primer!

    Ningú com Mas pot fer tan bé a la Independència apostant obertament per la conveniència de recuperar la llibertat, els drets i constitucions dels catalans, tots els ciutadans de Catalunya.

    És la propaganda, estúpid! diria un Clinton català. Quan Mas es decidirà a ocupar el seu lloc en aquest Èxode Català cap a la Llibertat?

    Quan?!

    Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.