AQUESTA ES LA DEMOCRÀCIA ESPANYOLA

 Les imatges d’avui del tancament definitiu de la Televisió Pública del País Valencià han estat tot un exemple del que representa l’Estat espanyol i com son les seves actuacions. Un estat on  la líder popular Esperanza Aguirre considera que el dret a decidir es una trampa i que les manifestacions que hi ha hagut no son democràtiques. Tot un exemple del concepte democràcia que respira l’Estat on encara ens trobem. Nomes hi ha una cosa a respectar, i aquesta es la Constitució, no importa  les opinions de la societat, ni el dret a manifestació o el dret a vot, son secundàris i titllats d’il·legals. No hi ha dubte que amb un Estat així poca cosa es pot parlar, com deien els treballador de la televisió valenciana “Açò és un colp d’estat”.

2 pensaments sobre “AQUESTA ES LA DEMOCRÀCIA ESPANYOLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*