I’M A CATALAN: 40 ANYS MÉS TARD

Avui ens trobem al mig de dues dates d’una especial importància, com son el 22 d’octubre del 1973 data en que va morir el mestre Pau Casals i 24 d’octubre del 1971 amb la seva recordada intervenció a la ONU recordant la seva identitat i la seva relació amb la pau. Gairebé 40 anys més tard el president català es grollerament vetat per donar un missatge de benvinguda al Fòrum Mediterrani que enceta avui a Barcelona amb la total negativa per part de les autoritats espanyoles i aplicant aquest menyspreu a les peticions d’una consulta democràtica per decidir el nostre futur. Crec que el discurs, més enllà del simbolisme demostra que no es cap qüestió de protocol, i si qüestió de voluntat política, i aquesta es nul·la a Madrid. El procés no te marxa enrere, i saben perfectament que d’una manera o altra arribarà la voluntat majoritària de la societat catalana a ser una realitat. A les seves mans està de comportar-se com una democràcia normal i actual o amb la fatxenderia i intolerància habituals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*