ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FEM VIA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Sense categoria
Ahir es va presentar aquest vídeo oficial de la Cadena Humana de la propera Diada, i que ja registra més de 250 mil inscrits en poc més de 3 setmanes. Tots sabem que es un repte complicat per la logística que requereix, però els resultats poden ser i seran un nou pas davant el món, pel nostre clam de llibertat. Alguns han criticat i segueixen fent-ho aquesta acció, però com es sabut mai plou a gust de tothom. La cadena que creuarà el nostre país de punta a punta te el precedent de la via bàltica, i tots en sabem els resultats posteriors. Es una imatge molt potent, i que complementarà perfectament la gran manifestació del setembre passat. Cal obrir els ulls al món, i veure des de la nostra manera de fer que ha funcionat i que es més efectiu, poca cosa cal inventar. El nostre estat arribarà desprès que molts altres ja ho han fet, i això ens dona perspectiva. Aquells que sentim titllant de cadenetes i espelmetes aquestes accions de reafirmació i reivindicació nacional tenen tot el seu dret a expressar les seves opinions, però encara que sigui per l’esforç de milers i milers de persones en totes i cadascuna d’aquestes accions, i la il·lusió de fer un camí sense retorn i definitiu, els demanaria sobretot respecte, i alçada de mires per un futur que entre tots decidirem.

  1. Hola Albert,
    he de reconèixer que a mi també em va sobtar la decisió de fer la cadena. Però he de reconèixer també, que si aconseguim fer-la correctament i amb la participació númèrica que cal, potser una altra sotragada mediàtica a favor de la independència catalana. Hi ha els precedents d’èxit als països bàltics i Ucraïna.
    A estat la decisió majoritària de l’ANC i crec que ara hem de ser voluntariosos i engrescats, saber fer pinya amb tots els companys i companyes del nostre país, que desitgem un futur de llibertat i benestar per a tots els catalans i acabar amb aquesta espoliació, burla i dependència de la nostra nació, que ja fa massa temps que dura.
    Salutacions. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.