ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

JOAN HERRERA: LA INDEFINICIÓ NO ES BONA CONSELLERA

Sense categoria

El líder d’Iniciativa a la Cambra de Comerç de Barcelona, va tornar a esgrimir la seva duresa per combatre la corrupción i defensar un canvi de mesures socials que trenqui amb les polítiques actuals de dalt a baix, però davant la pregunta de que votaria en una futura consulta sobre la independència, ha  respost que com no coneix la pregunta no ho pot contestar. Es una actitud que no porta enlloc, que no li dona rèdits polítics i que no es adient amb el context on ens trobem i amb formacions serioses que no es poden permetre tornar a reviscolar al famosa “puta i ramoneta”.

Efectivament davant les preguntes de Jordi Barbeta, ens respòn el no sap no contesta. Crec que els caldria la reflexió que ara no es moment de tàctiques de partit de pa sucat ambo li i si es el moment de país. Herrera es resisteix a donar prioritat a la independència, quan molts sectors del seu partit en son favorables i quan el recent creat Procès constituent els pot anar erosionant i fer forat entre els militants desorientats per la indefinició.

 

De fet aquesta táctica sumada a la desfeta total del socialisme no els aporta un transvasament de vots que  seria el normal, i que les enquestes no reflecteixen tampoc. Ara toca mullar-se i si es lícit aquesta croada per un canvi social, això no esclou definir-se amb el tema central que ens envolta i que precisament ha de fer possible si la majoria ho vol aquests canvis que pregona.

 

Davant l’empresariat català i amb preguntes Claus i clares no es pot jugar a l’ambiguitat sense sentit amb excuses de mal pagador. Evidentment no sap la pregunta paraula  a paraula, però sap que anirà sobre validar o fer el pas cap un estat propi o no. Això ho sap tothom, es la demanda de la societat, que ha propiciat aquest procès a Catalunya, no hi ha més preguntes, entre altres coses perquè ningú les demana, i per tant no pot al·legar desconeixement ja que provoca ridícul i incapacitat de lideratge que no agrada a ningú.

 

Tanmateix, tenen una prova real d’aquesta mesquina táctica, i no es positiva, per tant seguir per aquest camí es incomprensible. No es pot tenir content a tothom, i ara toca respostes clares a  preguntes Claus de país sense més embuts.

 

De fet la famosa Puta i la ramoneta que CIU ha utilitzat durant molts anys, sembla Duran a banda, que ha fugit, i per tant no es pot fer una mala còpia, ja que mai es millor que l’original i no es el que la societat reclama i que castigarà electoralment arribat el cas.

 

Aquesta transformació social i lluita contra la corrupción nomes será possible començant de zero, i això no es possible sense un nou estat, i caldria deixar-ho molt clar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.