ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

JORDI CASAS: UNA DIMISIÓ COHERENT

Sense categoria

El delegat de la Generalitat a Madrid, exdiputat i exsenador de CIU Jordi Casas ha dimitit del seu càrrec carregant contra el President Mas i la política de la Generalitat cap a l’independentisme que considera un gran embolic per la societat catalana. Aquest personatge es famós per la seva falta d’educació, per exemple qualificant de merda el programa de Vila d’Abadal al Congrès d’Unió i mostrant en tot moment la seva espanyolitat, sense importar les conseqüències per el nostre territori. Una molt bona noticia el seu relleu, evidentment no es apte per representar-nos, primer cal tenir diplomàcia i també estimar i respectar qui representes,  ni una cosa ni l’altra  seria la seva singularitat.

En Jordi Casas, situat en l’orbita d’Unió Democràtica i de confiança de Duran Lleida, qualifica la política de la Generalitat de cínica i errática, dient que la deriva sobiranista es un error majúscul, i considera culpables Mas i també Pujol de portar la societat a un camí sense sortida. Reivindica la sensatesa de Miquel Roca, dient que els autors de la Constitució i del pacte amb Catalunya han estat expulsats de la mateixa política. Suposo deu ser la sensatesa de seguir enganyant al poble català. Alhora denuncia la política antiespañola des dels mitjans oficials que cap s’atreveix a defensar aquesta espanyolitat catalana, al mateix temps es sotmeten a l’independentisme que es manifesta al carrer i  executa les polítiques mes antisocials conegudes amb els més humils. Per últim va critica les consultes fetes a Catalunya, i la participació d’alguns dels nostres polítics.

Efectivament, una gran  noticia que un personatge com aquest deixi de representar-nos, de fet no ho ha fet mai. Aquest embolic que critica suposo que no li deu semblar tal si segueix la parodia que hem viscut fins ara on som i em estat l’ase dels cops de l’Estat español, suposo que aquesta sagnia económica del 10% del PIB a fons perdut, aquesta discriminació amb inversions, la retallada d’oportunitats, els vetos al nostre aeroport principal, la falta de competències blindades, els Estatuts mutilats i retallats desprès del vot de la gent,els atacs constants a la nostra llengua i una llarga llista de greuges deu considerar que es el nostre paper normal dins l’Estat espanyols. Com es així, em sembla perfecte que abandoni el vaixell que teòricament representava.

De fet, una persona que titlla de merda un programa alternatiu a  la dictadura de Duran al seu partit, tampoc sembla que defensa la simple democràcia. Parla de camí sense sortida defensant la nostra participación a fons perdut en un estat totalment asfixiat i a la nostra contra, això si que es veu que te sortida.

Defensa i critica qui no parla de l’espanyolitat catalana, un concepte que deu ser llei segons ell i que de pas elimina la nostra identitat pròpia, cosa que suposo poc li importa. Alhora parla de polítiques antisocials de l’independentisme evidentment amb l’oblit que les retallades son producte del deute d’Espanya amb nosaltres i l’espoli premeditat,cosa que tampoc esmenta per cert.

En definitiva, un currículum prou explícit per esborrar-lo de la llista dels nostres representants.Ell ho justifica i nosaltres també.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.