EL MILLOR ENCARA HA DE VENIR

Aquesta frase pronunciada pel president americà Obama el dia de la seva reelecció, es perfectament equiparable a Catalunya. Ahir va començar la campanya, i està molt clar que l’eix nacional esta al mig de qualsevol debat. No ens podem deixar  portar per desviacions del tema en uns moments transcendentals per la història de la nostra nació. No podem caure tampoc en paranys partidistes que demanen majories absolutes, quan el que realment mirarà Europa amb atenció, es la majoria de diputats a favor del dret a decidir i de poder celebrar aquest referèndum amb totes les garanties. Crec que aquesta es la clau, hi ha dos blocs ben definits, els que defensen la democràcia i la consulta a la ciutadania per donar aquest pas cap al nostre propi estat, i els que no tant sols en son contraris, cosa que no seria greu, sinò que simplement neguen el valor més preuat de qualsevol democràcia, el vot, i la decisió lliure de la població, aquest bloc representat per PP, PSC i C’S son la punta de llança d’un Estat espanyol que amb la cultura de la por i la mentida, i aferrant-se a una llei marcada a foc damunt la pell, sembla impedeix qualsevol moviment, i com expressa molt be aquest vídeo que adjunto, remarca que el mateix dia de començament de campanya fa 23 anys  va caure el mur de Berlín, i Vicent Partal, Miquel Calçada i Salvador Cardús ens ho presenten com una metàfora de les aspiracions catalanes, que tenen la propera estació el 25 de novembre.
 

Un pensament sobre “EL MILLOR ENCARA HA DE VENIR