ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

VIUEN CONTRA LA LLIBERTAT DE LES PERSONES

Sense categoria
La sentència del Tribunal Constitucional per validar que  la llei de matrimonis homosexuals es constitucional, ja ha rebut les reaccions del Govern espanyol, diuen que l’acaten, nomes faltaria, i alguns com el ministre de l’Interior, insisteix que pensa que dos persones del mateix sexe no son matrimoni, i el ministre de Justícia aclareix que el recurs presentat i rebutjat pel seu partit, era  per aclarir si era afí a la Constitució. Realment aquests hooligans de la llei màxima espanyola viuen sempre per imposar una societat segons el seu model, i que no evoluciona amb el temps, encara que sigui trepitjant els drets de les persones.

El TC dictamina per vuit vots a favor i tres en contra, que la unió de les persones del mateix sexe es legal, es una decisió transversal dels dos blocs polititzats d’aquest tribunal, i es en resposta al recurs del PP fa 7 anys a una norma aprovada pel govern Zapatero, i amb una visceral oposició de l’esglèsia i sectors conservadors. El ministre Gallardon, anuncia que no modificaran la norma ja que acaten la sentència, i justifica el recurs pels dubtes constitucionals que portava. Altres com el ministre Fernandez Diaz insisteix que no el faran canviar d’opinió que no es matrimoni parelles del mateix sexe, i que els fills han de poder triar, per cert algun mitjà de la caverna espanyola va en la mateixa línia. Per part del PSOE, Rubalcaba parla de que la igualtat ha prevalgut pels que volen imposar la seva moral, i el col·lectius de gais i lesbianes han manifestat que la societat guanya drets i llibertats que no es poden retallar, i els fills de parelles homosexuals ja s’ha demostrat que tenen un desenvolupament normal i amb una cobertura del 100%.
Sembla que la decisió d’aquest tribunal tant aplaudit pel trinxament de l’Estatut català, ara en segons quins sectors casposos de la societat espanyola no ha caigut tant en gracia. Realment en ple 2012, i amb estats de l’anomenat primer món es discuteixi  la llibertat i tendència individual de cada personal sexualment parlant, i posar traves amb conceptes tradicionals i caducats per una moral particular es increible. De fet quan es va aprovar la norma del matrimoni homosexual, col·lectius com l’esglèsia van pressionar i molt per evitar-la, cosa curiosa d’una institució que tracta per exemple la dona com a segona categoria, i que en el seu interior han sortit a la llum diversos o molts casos de pederastia, i que a més neguen la possibilitat de casament que nomes correspon al Dèu que tant pregonen. Ells han fet del matrimoni entre home i dona, l’únic que pot existir trepitjant el dret de persones amb diferents tendències sexuals, i que lògicament s’han de respectar, ja que la societat evoluciona i la llibertat individual de les persones ha de ser un be preuat i protegit a les societats avançades. No es pot posar per davant una llei que igual que ara ens diuen es més important que la democràcia en si, i el dret a decidir dels pobles, ara també ho es sobre la llibertat sexuals de l’individu. Son conceptes retrograds que no poden anar contra corrent, i obligant a altres individus imposant la seva moralitat si o si. Un cop s’ha demostrat que els fills d’aqueste parelles no pateixen cap mena de trauma, i tenen una vida perfectament normal, no te sentit insistir en aquest tema com un obstacle, o manifestar opinions personals des de càrrecs públics que davant les sentències judicials simplement han d’acatar-les, i no com un mèrit, sinó com a part de les regles del joc democràtic i de l’estat de dret que tant defensen sempre.
En definitiva, avui que els mitjans van plens amb la victòria electoral d’Obama als Estats Units, crec que calia donar relleu a aquesta notícia que ens acosta una mica més a una societat avançada, oberta i tolerant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.