ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

COM PERDRE 16 MIL MILIONS DE L?ESPOLI FISCAL SENSE CAP VERGONYA

Sense categoria

El PSOE-C crec que ja ha traspassat qualsevol límit tolerable, una cosa es que el seu objectiu sigui el PSOE, i els interessos espanyols per damunt de qualsevol cosa, i l’altra es atrevir-se fins hi tot a manipular les xifres de l’espoli,  i rebaixar una xifra de 16 mil milions a 791 milions sense cap escrúpol, i amb la mentida i poca vergonya per sistema de càlcul. Han perdut el nord, i han superat amb escreix a Populars i Ciudadanos en la seva croada contra els interessos catalans, per sort, crec que van camí de convertir-se en residuals, i s’ho hauran guanyat a pols.

Efectivament, la Rocio Martinez Sampere, portaveu econòmica socialista, manipula les dades i deixa l’espoli en un no res, deixant la virulència popular amb un joc de criatures. Ha contradit al economista Conseller Mas Collell, i ha reduït un extens document sobre les balances fiscals amb 4 pagines sense cap mena de precisió i amb una barroeria total., tot per evitar la justa reclamació d’un concert econòmic per Catalunya, cosa que per exemple al País Basc ningú, inclosos ells no discuteixen. De fet agafen dades amb pinces, i que son estimades com a realitats, i arriben a unes conclusions que ningú es pot creure. De fet actuen igual a tot arreu, a Tarragona sense anar més lluny, un dels ajuntaments més endeutats amb 16,5 milions, i que ha hagut de suspendre diferents activitats culturals com el REC o el Concurs de Castells de focs, per posar dos exemples, però ara es gastarà prop de 40 mil euros per mantenir la Feria de Abril, en una operació vot que fa vergonya de veure.

Realment, el PSOE-C ha portat el seu nacionalisme espanyol, i els seus interessos molt lluny d’aquí al límit, i cau en una contradicció rere l’altre per intentar frenar la seva posició cada cop més residual, i sempre conjunta de fons o forma amb el tripartit nacionalment espanyol de la cambra. Han perdut la vergonya, si es que mai n’havien tinguda, i son capaços de tractar la gent d’estúpida, ja que fa quatre dies el seu líder presentava un pacte fiscal per superar les nostres mancances, i ara resulta que el dèficit es ridícul, i sembla que la solidaritat catalana no existeix, es poden diferir en les xifres, es cert, però 16 mil milions evidentment no, i més presentant un garbuix sense solta ni volta contra un document seriós i que s’acosta a la crua realitat. De fet segons quin territori, igual que els populars es veu que es mereix un concert econòmic, i en canvi nosaltres no, coses de la vida. Presenten uns números manipulats, i que fins hi tot un nen esborraria amb facilitat. De fet negant l’espoli segueixen el seu allunyament de la ciutadania catalana i ens vol presentar el seu mon imaginari, que malauradament encara te votants reals a Catalunya, afortunadament cada cop menys. Per altra banda la seva demagògia populista, i la intenció d’assegurar la seva font de vots principals, els fa desfer-se de projectes a Tarragona que donen vida a la ciutats, alhora que identitat, però en canvi aboquen diners públics d’un Ajuntament fortament endeutat per la Feria dels seus votants andalusos, en un altre decisió vergonyosa, que prioritza aquests orígens, davant la nostra identitat.

En definitiva, han caigut en un pou sense fons, i sense arguments creïbles tenen que demostra que son més nacionalment espanyol que el mateix PSOE, allunyant-se de la realitat nacional catalana, i per suposat dels nostres interessos, que ben poc els importen. Tota una rèmora pel nostre Parlament.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.