TOTS CAP AL PALAU SANT JORDI, EL REPTE S?HO MEREIX

Demà pot ser un gran dia, definitivament l’Assemblea Nacional Catalana es posa caminar amb la seva constitució definitiva. Crec que pot ser una bona injecció d’autoestima, i un impuls per les nostres aspiracions i anhels nacionals. No es cap moviment polític, però com en qualsevol democràcia, els partits son els que han d’executar el que la majoria de la societat els demana, i aquest es el nostre paper, una eina per fer-ho possible.

Les consultes fetes amb pocs mitjans van provocar la mobilització que tots recordem, ara toca dona un nou pas, on segurament hi haurà errades, males intencions de partits o persones per desvirtuar la idea, i moltes pedres al camí, però junts, cadascú amb la seva ideologia, però units per un objectiu,  podem fer un gran moviment que impulsi el país cap a l’estat propi. Ja som més de 300 assemblees pel territori i la febre continuarà a bon ritme, tenim clar que ara es el moment i no el podem deixar passar.

L’Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

Tenim un full de ruta que ens marca el camí i una estratègia que ens servirà per eixamplar la base social de l’independentisme, convencerem els que encara no s’han sumat al projecte amb arguments clars i senzills.

Estem arrelats al territori a través d’assemblees i treballarem amb les institucions, com els ajuntaments que s’estan adherint a l’Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència l’any 2014, per vies democràtiques i pacífiques.

El 10 de març constituirem l’Assemblea que marcarà les línies a seguir per aconseguir l’Estat propi. El país és la seva gent i només l’actitud decidida de la societat civil catalana podrà empènyer la classe política catalana a aconseguir allò que és un clam majoritari: la independència.

Vine a construir l’estat propi, suma’t a l’Assemblea Nacional Catalana, costa menys que un cafè amb llet al dia

 

2 pensaments sobre “TOTS CAP AL PALAU SANT JORDI, EL REPTE S?HO MEREIX

  1. Bon dia,
    estimat company i patriota. Me anima mol aquet proyecte que esteu fent.tarragona necesita coses com aquetes.teniu ya los organs directius triats?com me puc apuntar?sou molta colle?quan os presenatareu a tarragona?he buscat a la pagina de la asamblea pero no me surt cap informacio vostra.gracies i saludos. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*