ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL 9 DE JULIOL ELS INDIGNATS CATALANS SORTIREM AL CARRER

Sense categoria

El proper 10 de juliol farà just 1 any d’una mitificada manifestació, que va estar setmanes abans fent el ridícul, i mostrant la gran misèria catalana pel lema finalment triat “Som una nació, nosaltres decidim”, que va permetre que partits amb anima espanyola, com els socialistes catalans amb el president de la Generalitat al capdavant, estesin rere la pancarta. Era un lema ambigu, i amb molts possibles significats, al final el president va marxar a mitja marxa increpat, i el crit més sentit va ser independència, tot hi que es va vendre com una protesta per la retallada de l’estatut autonòmic. Ara hi ha la oportunitat de referendar aquell sentiment amb nous arguments, i encara més legitimitat, i amb un lema sense embuts, ni dobles lectures.

Ara podrem comprovar on estant tota aquella part de ciutadania que pateix les retallades per validar l’espoli espanyol, i on la màxima llei es una burla a la democràcia que no ens permet avançar com a poble i que ens condemna a un futur molt negre.  El 9 de juliol, aquesta manifestació ha de ser un clam de que el poble vol solucions, i concretament sap quin es el problema, i quina es la solució, no vol més cortines de fum dels seus partits en un Parlament de fireta que no te cap poder de decisió, de pactes fiscals per anar passant l’estona i prendre el pel a la ciutadania, de falses promeses, i de rebre menyspreu i atacs constants a la nostra cultura i identitat, dia si i  dia també.

 

Ara veurem els autèntics indignats, els qui volen canviar aquest sistema, però ho volen fer sent uns ciutadans normals amb els mateixos drets i deures que la resta, decidir lliurement el seu futur, i posar fi a aquest malson, com ja han fet molts altres pobles a la historia.  Moltes entitats ja s’han afegit, i també partits, dels quals esperem que deixin les seves sigles a casa, i s’uneixin per una causa comuna que no coneix partits, ni herois de fireta, simplement la justícia i la llibertat d’un poble, que democràticament ha de dir prou, i començar a escriure el seu futur. Us adjunto el manifest, i alhora esperono a tothom a participar en aquest acte, que s’ha de convertir en una gran onada que no deixi lloc a cap mena de dubte.

 

 

El proper 9J sortim al carrer per Catalunya

  Els últims anys la societat civil Catalana ha sortit diverses vegades al carrer per reivindicar les diferents situacions que han afectat i que afecten encara les nostres llibertats com a poble.

 Res no canvia, seguim sense poder decidir, i anem veient les conseqüències que això comporta per la nostra cultura, per la nostra manera de fer, per nosaltres, els catalans, que som tots aquells que treballem vivim i estimem aquest país.

  Se’ns menysprea la cultura, no podem gestionar els nostres diners, que són el fruit del nostre treball i de la nostra consciència de societat constructiva, se’ns nega el dret a decidir, se’ns obliga a acatar les lleis d’un estat imposat que només té en compte allò que li convé sense mirar ni un moment el que ens convé a nosaltres, vivim una situació constant de submissió i no tenim eines per combatre-la.

   Som un poble madur, pacífic i amb seny, tal i com hem sentit a dir tantes vegades, però ja som també un poble cansat, estem tips de no poder avançar, de no poder créixer, de no poder ser lliures i de no poder construir el nostre futur, d’haver de jugar les regles del joc d’un altre.

  Tornarem a sortir al carrer per fer sentir la nostra veu, i ho farem com sempre, pacíficament, amb seny, però cada cop amb més força, amb la força de la gent que diu Prou!! I cada cop ho direm més alt fins que el nostre crit esdevingui realitat i no defallirem ocasió rere ocasió, any rere any fins que assolim l’objectiu que cada cop és l’objectiu de més persones. El respecte que mereixem i la nostra llibertat.

Com ens diu el Dr. Moisès Broggi:

PER CATALUNYA, NO PAREU!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.