ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA FALTA DE PODER DECISORI, DESTAPA LES MISÈRIES

Sense categoria
El consell de ministres espanyol ha debatut un informe interministerial sobre la ubicació del cementiri nuclear, i sembla que el País Valencià se l’emportarà, quedant Ascó descartada, per altra banda els Populars a Badalona fan demagògia barata amb la immigració en ple carrer, i per últim les avaries a Rodalies degut a la deficient xarxa elèctrica  continuen a l’ordre del dia. Els tres temes tenen en comú que la Generalitat no pot decidir res sobre ells, i tant sols pot fer la comèdia d’obrir grans debats que no porten enlloc.

Finalment prendran la decisió, i sembla que Zarra serà l’escollida pel cementiri, cosa que ja ha portat les critiques des de les institucions valencianes, que no estan d’acord amb la decisió que podria ser definitiva la propera setmana. Des de Catalunya satisfacció de la Generalitat per la seva negativa d’Ascó, i no tanta a la població que hi va votar favorablement. Per exemple en Sergi de los Rios per part d’Esquerra, valora que la lluita contra la ubicació a la població de l’Ebre ha donat els seus fruits, i en destaca la resolució aprovada al Parlament, des de l’eurocambra l’Oriol Junqueras lamenta que el govern espanyol vulnera que aquestes decisions ambientals s’han de prendre en un procés transparent i participatiu.  Per la seva banda Alicia Sanchez Camacho aprofita la decisió de Sarkozy a França i la seva expulsió de gitanos, l’ha defensada amb una diputada francesa en els carrers de Badalona on hi ha una forta immigració, cosa que ha provocat les típiques ires d’aquest fals progressisme d’Esquerres. Per últim les rodalies catalanes segueixen el seu via crucis amb avaries elèctriques per les seves deficient instal·lacions.
Aquesta lluita que es referia el diputat d’Esquerra, i la resolució al Parlament, ha quedat demostrat per si algú en tenia algun dubte, que era pura comèdia dels partits catalans, fent una gran bola amb un tema on no poden decidir res i tothom ho sap, pur tacticisme electoral, i demagògia per fer veure que el Parlament es de primera divisió, i en contra en aquest cas de la població implicada.  La veritat es que com en gairebé tot l’Estat ha decidit, ho confirmarà la propera setmana, i segons els seus criteris ha escollit perquè te el poder real per fer-ho, aquesta es la grandesa de la autonomia catalana. Pel que fa l’Alicia i els problemes amb la immigració, fan absoluta demagògia amb l’adaptació dels nouvinguts, quan precisament ells son els primers que no accepten una situació normal de la llengua catalana en el seu territori, no accepten la solidaritat entre els necessitats del territori, i si amb l’obligat espoli a l’estat espanyol, i tracten la opció independentista amb un menyspreu i falsedat fora de dubte, per tant no son els millors ambaixadors per parlar d’integració en un territori, i concretament amb el suport a les expulsions franceses, quan a l’estat han donat via lliure a tota la immigració, i no han aplicat mai una política decidida per afrontar el tema lluny del políticament correcte, i dels tics del progressisme barat. Per últim en el tema de Rodalies apreciem com les infraestructures catalanes, en aquest cas en mataria elèctrica, segueixen sota mínims, i amb una alarmant falta d’inversions, que comporta el maltracte cap a Catalunya, i en aquest cas amb un traspàs fantasma com ha estat el de Rodalies.
 
En definitiva, son tres temes que demostren la falta absoluta de poder d’una autonomia de tercera com la catalana, per decidir res important per molt que vulguin fer un miratge, i un debat que no te cap finalitat.
 
 
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.