ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS SOCIALISTES HAN ESCOLLIT EN CONTRA DE CATALUNYA

Sense categoria

El socialisme català, desprès de la desfeta de l’Estatut, i d’arribar als límits del que pot suportar un territori normal amb un maltracte que no te aturador, s’ha trobat totalment descol·locat, i amb una espècie de suïcidi polític ha triat anar en contra dels seus propis votants i del seu territori, la no coalició amb Ciutadans pel Canvi, la fugida de militants històrics com en Sobreques, el no demanar perdó del President per no ser independentista, o la indignitat de Miquel Iceta rebutjant un concert econòmic per Catalunya si d’ell depengués son més que suficients.

Definitivament han arribat al final, i s’han quedat sols defensant un text, com l’Estatut absolutament mort, i amb l’esperança falsa de poder recuperar els llençols perduts per altres vies, que evidentment mai tornaran, segueixen amb la seva fantasia federalista, quan es una opció minoritària a l’estat espanyol, i en el seu partit, i en un intent barroer i maldestre d’aturar l’augment de la via independentista, fan servir tots els mitjans per evitar-ho junt amb els populars. El seu portaveu, Miquel Iceta rebutja avui el concert econòmic, ja que no li agrada, encara que el donin a Catalunya, defensa moltes maneres d’obtenir més rendiments, sense deixar la solidaritat amb les altres comunitats espanyoles, i es burla de la independència, ja que sembla com una vareta màgica per resoldre tots els problemes. Per la seva banda la marxa de Sobreques continua fent mal, i Daniel Font parlamentari, diu que el PSC continuarà sent la garantia del catalanisme polític i la catalanitat, i titllen l’historiador d’ancorar-se a la dreta. Tampoc Ciutadans pel Canvi donarà suport a les llistes, i es vol quedar al marge. Finalment el President,  desprès de titllar de decadència la independència, ens diu que no ho ha esta mai, i no demanarà perdo per no ser-ho, i defensa la seva via legal.

 

La proposta falsa de CIU sobre el Concert econòmic per Catalunya ja ha tingut resposta socialista per part de l’Iceta, i suposo que en un cas únic al món, un polític escollit pels seus votants va en contra del benestar d’aquests en benefici d’uns altres, i per afegit en contra del progrés del seu territori per beneficiar un altre. Defensa la solidaritat malentesa amb l’Estat, que se’n diu espoli i sagnia fiscal del 10 % del PIB, i en canvi rebutja ser solidari amb la seva ciutadania, entre la qual hi ha els seus votants, i per afegit el seu territori en benefici d’un altre que no te cap interès per nosaltres, apart dels diners. Es el tarannà socialista que en Font defineix com a garantia de catalanisme, en un exercici de cinisme sense precedents, ja que aquesta definició sense solta ni volta, com a mínim vol dir que la teva prioritat es Catalunya, cosa que el partit socialista ha demostra amb escreix que no ho respecta. Pel que fa al president cadascú es com es i pensa el que pensa, sempre amb respecte a totes les posicions, cosa que en Montilla al equiparar l’estat Propi amb decadència, o al recomanar a la gent que no voti a les consultes populars, simplement demostra que no te arguments vàlids, i que no ha entès els principis fonamentals de qualsevol democràcia.

 

En definitiva, una deriva cap al no res d’aquest partit, que dia si i dia també hauria de fer obrir els ulls als seus votants fidels, per no utilitzar el seu vot en contra d’ells mateixos.  Es pot defensar qualsevol posició, però no anar en contra del que es evident, com es la màxima que diu que el millor pels teus interessos es decidir tu mateix, i no que ho decideixi un altre per tu, i més quan aquest va en la teva contra per sistema.

  1. Els sociates ja van escollir en contra Catalunya al 1980, la comèdia ja dura 30 anys, això no ens ve de nou.
    Hi ha gent que els vota, perquè al nostre país hi ha molt odi i molt autoodi, res de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.