ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ZAPATERO FA DE LÍDER DEL PSOE-C

Sense categoria

Durant l’executiva federal del PSOE, i davant les argumentacions de Miquel Iceta per part del PSOE-C, què va qualificar de vergonya el retard del TC en la sentència de l’Estatut, i que en cas de sentencia adversa la seva posició seria molt compromesa i fomentaria encara més l’independentisme, el president espanyol Zapatero el va convida a respectar la sentència, per no deslegitimar el Tribunal inquisidor espanyol, què va definir com el cor de la democràcia.

La resposta de Zapatero va ser contundent amb la seva argumentació de que el PSOE sempre ha acatat totes les sentències, perquè això s’ha de fer sempre, de fet no calia l’advertiment, perquè aquest gran nacionalista espanyol com es el Sr. Iceta, no se li passa res més pel cap que complir el que dictamini el TC, i oblidar aquest tema en el bagul dels mals records ràpidament.

 

De totes maneres en la reunió de govern a Catalunya, la portaveu ja ha deixat clar que tota la ciutadania ha d’acatar la sentència, encara que no hi estigui d’acord, amb un clar gest demanat per l’amo cap al submís tripartit català. En termes semblants, l’expresident Pujol ha dit que s’acatarà la sentència ja que sinó ens enviaran la Guàrdia Civil, i ha destacat que portem 500 anys acatant decisions espanyoles, i aquesta no l’acceptarem, encara que no dona la formula de respondre.

 

El tribunal ara diu que podria emetre sentència desprès de les eleccions catalanes, i sembla que tant sols busca el moment mes oportú per emetre una resolució, què serà clarament negativa per l’estatutet català, donat la majoria contraria als preceptes principals del text amb un magistrat mort i no substituït, un recusat, i uns magistrats totalment polititzats i desitjosos de deixar la nació catalana sense gens ni mica de dignitat, i acabar de finiquitar la feina que duent a terme des de fa 300 anys.

 

Francament la demagògia i cinisme del Sr. Zapatero es bastant difícil de superar, ja que advertir als seus entremaliats sucursalistes catalans que acatin una sentencia del TC que es el cor de la democràcia, fa riure per no plorar. La creença de les seves pròpies mentides, i el menyspreu constant a Catalunya, com en el seu dia va fer el Partit Popular te un preu, i aquest es l’augment de la consciencia nacional, i apropar el que tard o d’hora ha de ser un nou estat a la Unió Europea. Entre tots han tensat tant la corda que ara no saben com sortir millor parats, però el procés ha començat i ara ja no te aturador.  Els enganys constants amb l’Estatut que no ha deixat de ser una llei d’anar per casa, el frau amb el nou finançament, què amb la col·laboració dels partits que formen el tripartit que ha perpetuat l’espoli fiscal català sota una capa innovadora, i sobretot el tribunal de la inquisició, què amb una presa de pel constant va ajornant una decisió de la qual nomes es mante el dubte de la quantitat de retallades del text, però no del caràcter de la sentencia, a un text on el refrenament de la població, que això si que es el cor de la democràcia, el dret a decidir, i no un tribunal polititzat i fet a mida al servei del regim, per damunt de la opinió de la gent.

 

De totes maneres el tarannà de Zapatero no vol sentir ni parlar  del dret a decidir, i autoritàriament, un tic bastant comú amb l’espanyolisme ranci de dretes o d’esquerres, pretén imposar el seu criteri per damunt del be o del mal, doncs ha fet tard, i el crit de la llibertat es molt més potent que tots els escamots d’opinadors a sou i de la falange que pugui enviar, i sobretot d’aquests partits catalans que fent el joc han estat el gran tap per impedir que la dignitat, i el criteri portes aquest territori a la seva llibertat, les seves amenaces ja no impressionen ningú, i com enemic de les llibertat individuals i col·lectives, la seva opinió ha deixat de tenir cap validesa, ni cap tipus d’influència.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.