ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA DEMAGÒGIA NO TE ATURADOR

Sense categoria

En les ultimes hores tenim tres clars exemples del cinisme, i la poca vergonya que tenen alguns alhora de fer declaracions que s’escapen de qualsevol lògica elemental, com el nostre amic José Zaragoza, la popular Ana Mato o el Rei Borbó, aquell imposat per la dictadura feixista, i que sembla totalment intocable desprès de 30 anys de suposada democràcia.

El secretari d’organització del PSOE-C, replica les declaracions d’en Puigcercos  sobre la necessitat de que en Zapatero pressiones al TC per la seva sentencia favorable sobre l’Estatut, i ens diu que aquest tribunal es independent i no admet pressions, a més assegura que el president espanyol  es impossible que incideixi sobre un jutge, ja que els dos poders son separats.

Realment aquest home no te límit, i ara ens vol convèncer que un tribunal escollit per un parlament i a proposta del govern de torn, guardant sempre una correlació de forces entre els dos partits principals, no es polític i totalment manipulable sense cap credibilitat des del punt de vista judicial, ja que els seus criteris son totalment polítics, i com es sabut i demostrat a l’Estat espanyol aquesta separació de poders que en qualsevol democràcia es normal, la major part de vegades no existeix degut a la baixa qualitat de la mateixa. O sigui que ens deixi d’enganyar, i alhora de fer el ridícul, perquè ja sabem que ell i el seu partit acceptaran tot el que vingui, ja que el futur del territori els importa ben poc.

El rei Borbó ha demanat al Govern espanyol que congeli el seu pressupost per aquest any per afegir-se a  les mesures d’austeritat. Unes xifra de 8,86 milions d’euros que el monarca distribueix com vol, i que ha estat lloat com un gran gest per la vicepresidenta De la Vega.

Realment penós fer veure que es un gran gest congelar un sou d’aquesta mesura, per fer ben poca cosa, a part de viure com  un rei i mai millor dit.  No crec que passin moltes penúries, ni pensin que poden perdre la feina, ja que el dictador va fer un contracte blindat i sense passar per cap urna.  Iots, caceres d’ossos, esqui, palaus a Mallorca per l’estiu i altres per l’hivern, viatges i tot absolutament pagat amb els diners de tots, diuen que per feines de representació internacional que com ja va quedar demostrat amb l’incident amb en Chaves no son el seu fort. Realment tant de cinisme no es de justícia.

La vicesecretaria d’organització electoral del PP Ana Mato, ha respost al President Montilla, que qui crea catalanofòbia es aquell que en parla, i el desautoritza dient que aquestes acusacions al seu partit nomes ajuden a crear una imatge distorsionada de Catalunya, i ho remata dient que no admira els nacionalismes radicals i insolidaris que no tenen res a veure amb els catalans.

Realment increïble que els que han portat els recursos de l’Estatut al TC, no acceptant totes les aprovacions amb retallades incloses i el referèndum, els que no paren de fer campanyes contra la llengua catalana en tots els terrenys, i van difonent la nostra insolidaritat com si l’espoli econòmic fos un conte de fades, ara no es vulguin sentir a dir catalanòfobs o xenòfobs simplement.  Respecte els nacionalismes radicals, ells en son un gran exemple, però esclar el nacionalisme espanyol tampoc existeix, quina misèria hem de suportar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.