ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

BADIA I QUADRAS, DEPENDÈNCIA AL PARLAMENT EUROPEU

Sense categoria

Son els dos candidats a Catalunya pel PSOE-C i el PP, representen la garantia de que els nostres problemes sobretot nacionals i culturals seran negats sistemàticament a Europa, i la seva única funció la farien igual presentant-se en qualsevol altre lloc d’Europa.  Potser es l’hora de començar  a dividir els partits entre Unionistes i Independentistes, i Europa es una bona oportunitat.

Per un costat tenim a Maria Badia la cap de llista socialista, que critica tothom que no va votar la Constitució Europea, com si fossin d’un altra planeta, i considera que els nostres problemes, com per exemple la llengua, no son ells qui els han de portar al Parlament de Brussel·les, caldria preguntar-li, si no ens ocupem nosaltres dels nostres interessos, qui espera que ho faci.  La seva altra obsessió, es la suposada esquerra del socialisme, i el menyspreu a altres partits definits en aquest sector, però què no formen part del seu grup, aquest eix ha quedat ben marcat amb la seva patètica campanya amb fotos de politics de dretes retirats, i obviant els què son amics de Zapatero com Sarkozy, tanmateix volt temptar el vot catalanista, ja què ens diu que uns s’omplen la boca, i altres treballen per Catalunya i Espanya com ells. Francament la segona part s’ha demostrat clarament, la catalana mai, per tant prou de demagògia, i l’exemple el tenim al Congres de Diputats, on voten sistemàticament el mateix què tot el PSOE, i moltes vegades contra els interessos catalans, contradient el què voten al Parlament Català.

El President Montilla segueix aquesta mateixa tàctica, quan ens diu que la campanya serà dura, ja què hi ha la dreta mes rància al davant, i què a Europa s’hi va a defensar els interessos, i no a ventilar les dèries de casa. La contestació es molt senzilla ja que aquest qualificatiu de ranci, el podria aplicar a membres de la llista socialista com la famosa Maleni Alvarez, amagada, però qui vulgui tenir memòria li sobren comentaris, i pel que fa a interessos si, i dèries de casa no, cal dir què aquestes ultimes coincideixen amb els nostres interessos, però esclar amb ell li es igual, perquè no son els seus, i ho afirma quan justifica aquest vot diferent a Madrid i a Catalunya cada sessió de control.  Tampoc es pot esperar massa d’un president què ignora les enquestes oficials i multitud de plataformes de tots colors que opten per l’estat propi, solució què ni tant sols es planteja com a viable.

Pel que fa al candidat popular, sobren les paraules, es conegut el seu activisme xenòfob contra tot el que respira catalanitat, i a tall d’exemple arran de les declaracions d’en Carod, què la gent esta fins al monyo d’Espanya, contesta que es patètic l’afirmació, i es pregunta què hem de fer, separar Catalunya d’Espanya, arruïnar-la i empobrir-la, i ho remata dient què son declaracions què fan molt mal a Catalunya.

La mentida quan no hi ha arguments, i la tàctica de la por, moltes vegades van agermanades, i aquesta preocupació per la separació i l’empobriment del territori català no te cap base on aguantar-se, ja què la desaparició de l’espoli fiscal, i la gestió dels nostres recursos elevarien el nivell català molt per damunt del què ara esta, conjuntament amb la presa de decisions què ens afecten nomes amb la nostra responsabilitat, i sense què altres decideixin per nosaltres, ni mes ni menys què com qualsevol estat del món, i això es molt senzill, i el Sr.  Vidal hauria d’explicar si cap estat ha renunciat a ser-ho, crec què no, cosa que vol dir que alguna avantatja deu tenir, i el mal a Catalunya es el què be practicant tota la seva carrera política.

En resum dos partits que aniran a Europa per moltes coses, però no per defensar els nostres interessos. Tot hi el poc interès que desperten aquests comicis, es una dada què no pot ser menystinguda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.