ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL PRESIDENT MONTILLA I ELS SEUS FETS

Sense categoria

En un acte FETS PRESIDENT MONTILLA celebrat avui, acompanyat dels seus consellers i ministres i sense el logo del PSOE-C present, i on nomes tenia com objectiu incrementar la imatge positiva del President, aquest ha semblat què comença a preparar a la gent pel seu sí al finançament donat per Madrid, i què Zapatero vol resolt pel mes que be, i tot disfressat de fermesa i convicció.

Aquest ha demanat paciència als catalans, ja que calen uns quants dies més de feina dura, i ha denunciat  la manera d’entorpir de CIU en les negociacions què ha qualificat de poc patriòtica, ha revisat la obra de govern en aquests dos anys com els fets de SEAT o NISSAN com exemples, i ha reiterat que no acceptaran un acord a la baixa com els governs de Pujol, i què aconseguiran Rodalies, Beques o la participació decisiva a l’aeroport, defensant l’Espanya federal, i amb un horitzó al 2020.

D’altra  banda el ministre de justícia  Francisco Caamaño, diu què l’Estatut es constitucional i espera una bona sentencia, pel que fa a la nació diu què en el preàmbul no te cap valor jurídic, i què la sentencia es complexa.

Respecte al President, sembla què la comèdia arribarà el mes que be al final, i des de Madrid ja s’ha ordenat acceptar la proposta que segons Salgado no serà superior que la misèria de Solbes, i molt lluny de les necessitats catalanes, i ara miraran de disfressar-la com puguin per presentar-se com uns herois amb l’almoina a la butxaca i prop de 9 mesos de retard respecte la llei orgànica màxima catalana. Se’ns dubte tot un record d’ineptitud, submissió i finalment claudicació amb l’aval de les dues forces que els acompanyen, què per no perdre els seus llocs al govern signaran el que convingui com han fet fins ara.  Pel que fa als traspassos pendents, i tenint en compte què desprès de l’aprovació del text fins avui pràcticament no hi ha hagut cap traspàs, la seva teoria queda molt dubtosa per no dir impossible, ja què amb rodalies ha d’anar una forta inversió, amb beques fa molts anys que es reclamen i encara esperem, i l’aeroport segons les ultimes noticies la Generalitat no podrà decidir ni de quin color es pinten les parets del vestíbul, o sigui què el més calent a l’aigüera. Pel que fa a l’Espanya federal no calen comentaris, ja n’hi ha prou d’enganyar a la gent l’Estat serà uniforme com ara, i l’alternativa es una Catalunya independent, què vostès com la resta segueixen ignorant.

En Caamaño caldria preguntar-li que entén ell per bona sentencia, ja què l’advocat de l’estat esta per la interpretació restrictiva de molts dels articles què ens diu ja van ser degudament pentinats a Madrid, i per tant la cosa no pinta be, i sobre la opinió sobre nació, ja n’hi ha prou de que tothom pugui opinar sobre com ens diem, quan es una cosa que òbviament som nosaltres qui ho decidim i la història que portem darrere, i cap Caamaño de torn o qualsevol altre te cap dret a alterar el què es un fet els hi agradi o no.

En definitiva un acte de promoció del President que ens parla de pàtria, quan tots sabem quina es la seva, i més veient com l’acompanyen els seus ministres Chacon i Corbacho, uns personatges que en la seva ment no te com a prioritats els problemes del territori que els ha escollit.  Així que prou de demagògia barata, ja què es conscient que la seva grisor i mediocritat el fa incompatible amb el càrrec que ocupa.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.