ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

RECOMANACIONS DE OBIOLS: FORA REIVINDICACIONS

Sense categoria

El possible candidat del PSOE-C, Raimon Obiols a les eleccions europees recomana a ERC i CIU contenció en el tema identitari a Brussel·les, i respectar la unitat dels eurodiputats catalans com a millor manera d’aconseguir els nostres interessos.

 

Concretament es dirigeix a en Tremosa i en Junqueres, i els vol demanar explicacions pel seu vot en contra de la constitució europea, què segons ell ha provocat un retrocés dramàtic.

 

Recomana no posar per davant les nostres reivindicacions identitaries, amb una política mes simpàtica i intel·ligent per no fer mes catalanòfobs, i fer-ho units en els temes de país com marca el pacte no escrit a Europa.

 

Crec que caldria fer unes consideracions al Sr. Obiols, què ens demana com venim fent des de fa 300 anys amb l’Estat Espanyol, fer-nos el simpàtic quan alhora ens insulten i prenen el pel, i amb una mena de catarsi mental avergonyir-nos del que som, i si algun cop se’ns escapa una  paraula mes alta que l’altra, demanar perdó ràpidament a aquesta espècie de imperi universal què es l’Estat Espanyol.  Això ens ha portat els resultat que ara estem veient, i què canten per si sols, i que si segueixen en aquest rumb ens poden marcar la nostra desaparició com a poble.

 

Perquè un poble que renuncia a reclamar els seus drets i reafirmar els seus trets identitaris, evidentment no te altre camí que l’assimilació per un altre de mes poderós.

 

A Europa no anem a fer-nos els simpàtics o a integrar-nos en la gran família socialista que ja te el seu estat, i per tant pot dedicar el temps als temes socials o econòmics sense la preocupació de sobreviure com a col·lectiu.  Els dos candidats que ha esmentat, i per primer cop tenen què fer sentir la nostra veu, la què es nega a escoltar l’Estat Espanyol, i fer conèixer la nostra causa per esdevenir un mes del grup,  i poder tractar i col·laborar en igualtat de condicions.  Mai cap causa que s’hagi amagat al calaix ha triomfat, vers al contrari, el coneixement dels pobles d’Europa ha de ser fonamental per adherir amistats per la causa catalana, i la creació del nostre estat.

 

Respecte al drama que ens indica pel no a la Constitució Europea, i des del punt de vista de nació sense estat, vostè sap igual que jo que era totalment negatiu pels nostres interessos, què segurament no son els seus, i per tant els honora haver defensat aquesta posició, i sortir del corrent d’acceptar tot el que la Unió ens ofereix, ja què una cosa es voler formar-ne part amb veu pròpia, i l’altra es dir si a tot.

 

Respecte al pacte d’unió no escrit, crec que en temes d’identitat mai hi serà, ja que els diputats socialistes i populars mai defensaran el nostre dret a decidir, per la senzilla raó que ens neguen aquest dret, i ells ja ho tenen tot decidit al tenir un estat darrere que els dona suport.

 

El compte enrere ha començat, i Europa no pot ser una excepció, el President  del parlament europeu ens va marcar el camí a seguir, i com què Europa nomes es dels estats, hem d’esdevenir un mes entre ells, per molt de greu que li sàpiga, i per molta aigua al vi que ens vulgui fer veure.

 

 

 

 

 

 

  1. Raimon Obiols, políticament
    parlant és un fracassat i un perdedor, gaudeix d’una jubilació daurada a Europa
    perquè Madrid a diferència de Roma, sí paga traïdors.

    Tècnicament i intel·lectualment
    a Tremosa i Junqueras no els arriba a la sola de la sabata, i ara es permet
    donar consells, i el millor consell és que siguin simpàtics, grotesc i
    miserable, si no fos gràcies als aparells mediàtics i de l’estat, a veure de què
    viuria aquest perdedor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.