Mallorca Transfers

Avui vull parlar-vos de 89Transfers, una empresa de Transfers de Mallorca.

Des del punt de vista empresarial, era una estratègia arriscada a causa de la massificació d’empreses de transport similars. A més, campen al seu aire les famoses TTOO.
89Transfers, vol offerir un servie que fins ara no havia detectat que s’hagués implementat correctament.

La seguretat i la confiança dels clients, la nostra prioritat a 89Transfers

I és que unificar, les noves tecnologies amb el proces de reserva comú, no sempre és senzill. Els usuaris, cada vegada són més exigents. Si una web no els convenç, se’n van. Si una web no funciona (ja no direm que amb totalitat) alguna part, se’n van.

Quan és fan operacions, negocis, intercamvis, o qualsevol transacció, els usuaris volen sentir-se protegits, volen saber que aquesta web és dinàmica, que hi hà un suport al darrere. Tot això és el que nosaltres, 89transfers, com a empresa, detectem i vam voler millorar.
Primer, ens enfoquem en les seves preocupacions, per això vam fer una anàlisi exhaustiva, a més d’investigar les opinions d’altres empreses de transfers.

Les opinions dels usuaris dels serveis de Mallorca Transfers, vitals.

Les millors, les de 3 estrelles. Solen ser imparcials i la que més informació verídica ens aporten.
Vam fer un llistat de totes les preocupacions dels nostres usuaris i vam decidir plasmar les respostes o missatges tranquil·litzadors en la nostra pàgina.

Les opinions de 3 estrelles son les millors, perquè són imparcials i están carregades de informació

Tot seguit vam decidir generar les nostres opinions sobre la base de usuaris dels nostres serveis, i plasmar aquestes valoracions a la home page.
Ja teníem un 30% fet, la pau i la tranquil·litat dels usuaris havia millorat dràsticament.

El següent pas, la usabilitat web UX / UI

UX i UI és un estudi de l’comportament de l’usuari i la interacció amb un web. Bàsicament és planificar l’ús global de el procés de reserva i facilitar a l’usuari aquesta tasca. Si l’experiència és rica, positiva, sense incidents, la satisfacció augmenta. Per tant, les conversions (reserves de transfers a Mallorca) també.

89Transfers reserva Mallorca Transfers

web de 89Transfers

 

El complement secret perquè els Transfers a Mallorca fossin un èxit

Un sistema secret, per fer que la satisfacció general dels nostres transfers, tant com a la contractacció, (a la reserva) com al viatge.

En el primer cas, té a veure amb la implementació d’una fórmula, i un grup d’eines que fan que el procés de la reserva sigui pràcticament automàtic.

Conclusió

No t’ho pensis més, 89Transfers serà amb tota Probabilitat l’Millor empresa de transfers a Mallorca.
Reserva el teu viatge a la nostra web.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *