Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

(És temps de) Kit Estiu 2022

0
Publicat el 1 d'agost de 2022

A continuació uns quants enllaços que us poden servir per fer-vos a la vostra mida i gust un itinerari de vacances, ara que per molts de nosaltres comença a córrer ja l’aire fresc de la desconnexió i tot convida a mirar-se les coses d’una altra manera.

  • El primer és un enllaç en construcció, on vaig aplegant diferents continguts ‘vacacionals’ de mitjans. Hi trobareu recomanacions diverses, propostes de sortida i alguna recepta d’aquelles típiques de ‘com fer el gaspatxo més original’.
  • El segon recull una llista personal de lectures per als que aquests dies estigueu pensant en quins llibres posar a la maleta. Si teniu algun dubte o voleu que afini alguna recomanació, feu-m’ho saber!
  • El tercer link és pels que tinguin ganes de submergir-se en l’actualitat i la reflexió. Hi trobareu els darrers articles publicats en diferents mitjans: sobre periodisme, urbanisme o àrea metropolitana. En aquest altre enllaç podeu ampliar alguns d’aquests temes (és un accés viu al meu pinboard).
  • També hi ha un espai de banda sonora. Al llarg d’aquest curs que acaba he anat fent a Ràdio Ciutat una secció sobre música una mica especial. Han estat mitja dotzena de programes de temàtica ben eclèctica (com la música que els ha posat l’ànima). Els podeu escoltar aquí i podreu fer un recorregut musical sobre l’urbanisme i l’arquitectura, cançons amb seqüela, versions que transformen la versió original, hits d’estiu…
  • I finalment, en clau Badalona: la programació de Viu l’Estiu i el programa de la Festa Major d’Agost.
Publicat dins de Coses meves i etiquetada amb | Deixa un comentari