Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Dubtes amb bandera roja

0
Publicat el 21 d'agost de 2022

Quan vius immers en un mar de dubtes, i sempre amb bandera roja, prendre decisions és un calvari. Decisions de les grosses, vull dir. Però no pots fugir-ne, perquè fer el mort no soluciona res: els corrents se t’enduen i encara és pitjor. Sé d’algú que ha anat a parar a una illa on tot l’any és diumenge de ressaca.

Prens la decisió i, inevitablement, mentre no arriba el dia X que tot saltarà pels aires, un uendo et furga la consciència amb temptacions de canviar d’idea contra les quals -com que ja tens una edat- pares una barrera d’experiències molt adjectivables.

I l’endemà… L’endemà serà dijous, dia de mercat.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Trenta anys i una pissarra

0
Publicat el 18 d'agost de 2022

“La vida és un tango”, deia aquell. I aquell altre que en cantava entonava que “veinte años no es nada…”. Vint, potser no; però trenta anys donen per a molt: mireu si no la diferència tecnològica amb què l’amic Partal explicava el 1992 a l’Olleria el Tractat de Maastricht, i com fa anar ara una pissarreta que en aquell moment era ciència ficció.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cartell de creu i ratlla

0
Publicat el 14 d'agost de 2022

Fa anys que, de comboi, faig els cartells de les vacacions de Ca Tarsi, per allò de mirar de donar un poc d’originalitat, humor i algun toc de recuperació lingüística casolana. A voltes la intenció s’ha quedat en l’intent, però això és a banda.
El cas és que ara tocava de fer el de l’estiu… i resulta el més complicat perquè és el definitiu, el de fer creu i ratlla, el de rodar la clau i passar el forrellat.

Est estiu no s’acabarà el món, però alguns mons particulars sí que van capgirant-se.

Publicat dins de General | Deixa un comentari