Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Tres noves/velles joies del patrimoni arquitectònic a Badalona

0

Badalona ha estat de nou una de les seus destacades del festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona. A continuació les tres visites que hi vaig fer el cap de setmana passat, amb ànim de compartir amb tothom que llegeixi aquest apunt la potència del nostre patrimoni arquitectònic. Dins la programacio, però, hi havia moltes opcions per triar i remenar (en aquest enllaç amb una tria personal podeu comprovar-ho).

Comencem?

Preciós viatge a una #Badalona senyorial i rural, suspesa en el temps. Dins la 48h Open House Barcelona, el Mas Boscà (1237) ha mostrat els seus secrets (bodega, capella, dormitoris, jardí…) de la mà de la incombustible Dolors Malet, de la família propietària. Més sobre aquest impressionant element de patrimoni de la ciutat en aquest complet article de la viquipèdia i àlbum complet de fotografies, aquí.

Visita de luxe a la casa Providència, -amb presència dels seus dos autors, els arquitectes Flores y Prats-, una autèntica joia que per segon any s’ha pogut gaudir dins la programació a Badalona. Llargues cues a l’altura d’un projecte de referència en l’arquitectura contemporània al país. Tots els detalls, i una plànols que (més…)